Meciul zilei Benevento vs Torino – Serie A 22.01.2021

Meciul zilei Benevento vs Torino - Serie A 22.01.2021
Meciul zilei Benevento vs Torino - Serie A 22.01.2021

Meciul zilei Benevento vs Torino – Serie A 22.01.2021

Ultima etapa din turul Seriei A incepe cu partida dintre Benevento si Torino. Oaspetii cauta cu disperare victoria pentru a fi cat mai departe de zona de retrogradare. Partida va fi arbitrata de Piero Giacomelli si va incepe de la ora 21:45. Meciul va fi transmis in Romania de catre Digisport si Telekom Sport (Rom).

Prezentarea echipelor – Benevento

  • Benevento se afla pe locul 11 cu 21 de puncte acumulate in primele 18 etape din acest sezon.
  • Golaverajul este unul negativ, Benevento inscriind 21 de goluri si primind 34. Bilantul ultimelor 5 partide din campionat este urmatorul: 3 infrangeri si 2 victorii. Cea mai recenta partida, fiind infrangerea cu Atalanta, scor 1-4.
  • Acasa, Benevento nu este echipa care sa marcheze foarte multe goluri, drept dovada si golaverajul. In ultimele 5 partide disputate acasa, a marcat in 3 meciuri cate un singur gol.

Benevento – echipa probabila:
Montipo; Improta, Caldirola, Glik, Barba; Hetemaj, Ionita, Dabo; Falque, Caprari; Lapadula

Prezentarea echipelor – Torino

  • Torino trece printr-o perioada delicata, avand in vedere ca Marco Giampaolo a fost demis, avand in vedere rezultatele dezastruoase din acest sezon. Echipa are un nou antrenor in persoana lui Davide Nicola
  • Pe langa problemele de management, echipa se afla pe locul 18 in Serie A si parcursul de pana acum nu prevesteste nimic bun pentru torinezi.
  • Au a 3-a cea mai slaba aparare din Serie A, cu 35 de goluri primite. Golaverajul este pe minus, Torino marcand 26 de goluri in 18 etape.
  • Bilantul ultimelor 5 meciuri este urmatorul: 3 egaluri, o victorie si o infrangere. Ultima partida din campionat, fiind un 0-0 cu Spezia.
  • In ultimele 5 meciuri jucate in deplasare, Torino a punctat in 4 dintre ele, singura exceptie fiind meciul cu AC Milan.

Torino – echipa probabila:
Sirigu; Izzo, Lyanco, Bremer; Singo, Lukic, Rincon, Linetty, Rodriguez; Verdi, Belotti

Meciul zilei Benevento vs Torino – Serie A 22.01.2021 – pronostic

In ciuda parcursului celor doua echipe, ma astept la un meci deschis, avand in vedere ca Torino are management nou si jucatorii vor dori sa demonstreze ca merita sa imbrace tricoul visiniu. Pronosticul de astazi este oferit de Betano, avand o cota generoasa pentru o astfel de partida.