Meciul zilei – Braunschweig vs Heidenheim 26.01.2021

Meciul zilei - Braunschweig vs Heidenheim 26.01.2021
Meciul zilei - Braunschweig vs Heidenheim 26.01.2021

Meciul zilei – Braunschweig vs Heidenheim 26.01.2021

Heidenheim se deplaseaza pe terenul celor de la Braunschweig pentru partida din runda 18 din 2. Bundesliga. Meciul va incepe la ora 21:30, unde Braunschweig cauta sa iasa din zona rosie a clasamentului.

Prezentarea echipelor – Braunschweig

  • Dupa 17 etape, Braunschweig se afla pe locul 17, cu doar 14 puncte acumulate. Se afla pe primul loc ce duce direct in 3. Bundesliga. Inca mai are sperante, pentru ca sunt doar 2 puncte diferenta de salvare.
  • Trece printr-o perioada slaba in ultimele 5 partide, avand 3 infrangeri si 2 egaluri.
  • In meciurile de acasa, Braunschweig are o medie de 2,67 cartonase primite per meci, iar la un clasament total, este pe locul 2 cu 2,82.
  • Dominik Wydra, Yari Otto si Felix Kroos sunt jucatorii cu cele mai multe cartonase de la gazde: 4.

Prezentarea echipelor – Heidenheim

  • Heidenheim se pozitioneaza ceva mai bine decat adversarii lor de astazi. Sunt pe locul 8, la 6 puncte distanta de locul ce trimite echipa din 2. Bundesliga in play-off-ul pentru promovare.
  • Parcursul recent este unul destul de oscilant, deoarece in ultimele 5 meciuri au avut 2 victorii, 2 infrangeri si un egal.
  • Din punct de vedere al cartonaselor, Heidenheim este o echipa destul de cuminte. In meciurile din deplasare, media cartoanselor primite este de 1,63. Per total, Heidenheim are o medie de cartonase primite de 1,18, cea mai mica din 2. Bundesliga.
  • Andreas Geipl, Dzenis Burnic si Patrick Mainka au cele mai multe cartonase din echipa: 3.

Meciul zilei – Braunschweig vs Heidenheim 26.01.2021 – pronostic

Voi miza astazi pe faptul ca Braunschweig este intr-o pozitie slaba in clasament si va lupta, prin orice mijloc, sa salveze un punct. Pe langa asta, statistica ne este la indemana, astfel incat pronosticul pe cartonase este plauzibil. Unibet ne va ajuta astazi pentru a va oferi pronosticul partidei din 2. Bundesliga.