Meciul Zilei de la Alex Iacob 02.09.2018

Meciul Zilei de la Alex Iacob 02.09.2018

Salutare prieteni! Meciul Zilei de astazi vine din campionatul Frantei Ligue 1, de la o confruntare unde ne vom baza ca ambele echipe vor reusi sa inscrie cel puțin un gol, cota fiind de 1.58 conform casei de pariuri, Betfair Exchange. 

Meci: Monaco – Marseille

Campionat: Franta Ligue 1

Ora de start: 22.00

Pariu: Ambele echipe inscrie

Cota: 1.58

Info Monaco:

  • Are un început modest de campionat, ocupând locul 12 in clasament, cu 4 puncte dupa 4 meciuri – o victorie, un egal si doua infrangeri.
  • In ultimele 20 de meciuri disputate de Monaco, 13 meciuri s-au terminat cu gol marcat de ambele echipe.

Info Marseille:

  • Asemnea celor de la Monaco si Marseille are un început modest de campionat acumuland tot 4 puncte, in urma unei victorii, unui egal si a doua infrageri.
  • In ultimele 20 de meciuri disputate de Marseille 15 meciuri s-au terminat cu gol marcat de ambele echipe.

Concluzie:

  • Avem in fata 2 echipe valoroase, dar in cautare de puncte, avand in vedere inceputul slab de campionat, asa ca mizez pe faptul ca inca din startul meciului ambele echipe vor ataca, cautand un gol cat mai rapid, astfel jocul sa se deschida si mai mult.
  • Inca un motiv pentru care consider ca ambele echipe vor reusi sa marcheze este faptul ca in ultimele 4 meciuri directe a fost un adevrat spectacol fotbalistic, cu gol marcat de ambele parti si cu meciuri încheiate cu cel putin 4 goluri.

Deschide cont si pariaza meciul la betfair. Primesti un bonus de bun-venit de 450 de RON! Click aici!