Meciul Zilei de la Gabi Donadoni 04.08.2018

Meciul Zilei de la Gabi Donadoni 04.08.2018

 

Salutare prieteni! Meciul Zilei de astazi l-am ales din campionatul danez, Superleague, Vejle Boldklub Kolding – FC Midtjylland, doua echipe cu apetit ofensiv in acest inceput de sezon.

 

Vejle Boldklub Kolding – FC Midtjylland

  • desi nou promovata formatia gazda este neinvinsa, o victorie si doua egaluri, golaveraj 5-3,  fiind cu un punct deasupra campioanei in clasament.
  • Tobias Mölgaard si Sean Murray s-au incadrat foarte bine in jocul lui Vejle si au evolutii pe masura, de asemenea fundasul congolez Emmersón, adus de la Olimpik Donetk, se lupta pentru titularizare.
  •  adevarata revelatie a gazdelor este virful brazilian Allan Sousa, care a marcat cite un gol in fiecare etapa, cel din fata lui Brondby in mod special facindul sa fie foarte increzator in fortele proprii, astfel ca azi un bet bun ar putea fi si ca el marcheaza un nou gol.
  • Midtjyland inca probabil nu a digerat eliminarea din preliminariile Champions League, in fata celor de Astana, si de acum vor incepe sa recupereze in campionat din punctele pierdute.
  • campionii nu au pierdut in vara nici un nume important si in plus s-au intarit prin transferul definitiv de la Celtic al lui  Erik Sviatchenko, care fusese imprumutat sezonul trecut, si inca doi fotbalisti foarte tineri si care s-au remarcat sezonul trecut la Hacken si Silkeborg, Joel Andersson si Sammy Skytte.