Meciul Zilei de la Gabi Donadoni 11.03.2018

Meciul Zilei de la Gabi Donadoni 11.03.2018

Salutare prieteni! Meciul Zilei de astazi vine din Belgia 1, de la confruntarea dintre ultimul loc, Eupen, si locul 14, Mouscron, fosta echipa a lui Mircea Rednic. Va fi un meci in care gazdele pentru a evita retrogradarea directa vor trebui sa castige si cu un gol mai mult decit va avea Mechelen, in cazul in care castiga ambele formatii.

Info Eupen 

  • Eupen are -21 la diferenta de goluri, Mechelen are -20, in caz ca ambele vor invinge, Eupen scapa doar daca bate cu un gol in plus fata de Mechelen.
  • gazdele au obtinut majoritatea punctelor in meciurile de acasa unde ocupa locul 9, in 14 partide avind 5 victorii, 5 egaluri si doar 4 infringeri, golaveraj 21-22, in medie au dat, dar si luat, aproape 1,5 goluri.
  • o singura victorie si 3 partide pierdute in ultimele 4 jocuri din campionat. Gazdele, care in general au o medie de 3000 de suporteri, vor avea de partea lor la acest joc crucial peste 8.000 de fani.

Info Mouscron 

  • la oaspeti vor lipsi ambii golgeteri, Jonathan Bolingi, care a suferit o accidentare la ultima partida cu Lokeren, fractura de metatarsiene care il va tine departe de gazon 2 luni, si  Taiwo Awoniyi, suspendat pentru cartonasul rosu primit, fiecare avind cite 7 goluri.Practic aproape jumatate din golurile marcate de Eupen, 36 de reusite in 29 de etape.
  • de asemenea suspendat un alt fotbalist important, mijlocasul Selim Amallah  21 partide/5 goluri. Vor lipi probabil si Logan Bailly, Benjamin Van Durmen si  Yannis Mbombo, care au probleme mai vechi de o saptamina.