Meciul Zilei de la Gabi Donadoni 28.07.2018

Meciul Zilei de la Gabi Donadoni 28.07.2018

 

Salutare prieteni! Meciul Zilei de astazi vine tot din Danemarca Superleague, de la confruntarea dintre  Midtjylland-Esbjerg , partida din etapa a -3-a a campionatului danez.

 

Midtjylland-Esbjerg 

  • gazdele inca nu sunt foarte concentrate pe competitia interna gindul lor ”zburind” probabil la returul cu ”kazacii” de la Astana, dupa 1-2 din tur, miercuri urmind a fi returul
  • Esjberg a aratat ca are forta ofensiva dar si o aparare foarte visatoare, astfel ca dupa 2 runde nou promovata are un golaveraj de 3-4, 2 dintre reusite fiind ale romanului Adrian Petre.
  • gazdele au castigat in procent de 83% in meciurile de acasa sezonul trecut, avind o medie de 2,63 goluri pe partida.De asemenea procentual sezonul trecut 75% ambele marcheaza, respectiv peste 2,5 goluri in jocurile de la Midtjyllan.In ultimele 7 intilniri, 5 victorii si doua egaluri, golaveraj 20-6, gazdele suferind ultima infringere cu Esjberg in 2015, 0-3 intr-un meci din Cupa.
  • la gazde a revenit la pregatiri Dominick Drexler, iar la oaspetii o absenta importanta Rodolph Austin, acesta indisponil pentru aproximativ 2 luni.
  • cred ca ar merita usor incercat un gol Adrian Petre cotat la 3,60.