Meciul Zilei de la Parker – 09.08.2018

Meciul Zilei de la Parker – 09.08.2018

Salutare prieteni si cand zic prieteni ma refer la cei care ma respecta , nu la haiterii care niciodata nu se multumesc cu putin si doresc si mai mult in speranta ca se vor imbogati din pariuri si inca spera ca o sa vina ziua aceea , dar nu o sa vina, fiindca ei nu stiu ce e aia gestiune de buget , nu stiu ce e aia responsabilitate , nu stiu ce e aia sura de inspiratie si cel mai penibil lucru , nu stiu ce e ala respect, cu toate ca el(haiterul) castiga de pe urma acelei surse de ispiratie , dar nu castiga indeajuns de mult sa se imbogateasca , precum viseaza el. Meciul Zilei vine astazi din Europa League cu disputa dintre RB Leipzi(Ger) si U Craiova(Rou).

Info match:

  • Leipzig locul 6 sezonul trecut in Bundesliga , 53 pct , 57 goluri marcate si 53 primite in 34 de partide.
  • De partea cealalta , Craiova a practicat un joc placut in sezonul trecut , terminand pe locul 3 in spatele celor de la FCSB si CFR Cluj , echipe ce vor juca si ele astazi in aceasta competitie.
  • La fel ca si ieri , exista o diferenta foarte mare intre cele doua echipe daca ne raportam la valoare lotului.
  • Lotul celor de la RB Leipzig este cotat de transfermarkt la 299.75 mil. euro , U Craiova are un lot cotat de transfermarkt la 16.35 mil. euro , ce-i drept pe teren meciul se joaca 11 la 11 , s-au vazut si se pot intampla multe in fotbal dar sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa fim realisti.
  • U Craiova a luat in ultimul meci de campionat doua goluri de la Botosani si sa fim seriosi cei de la Botosani nu au un Augustin sau un Bruma,  (haiterii o sa zica ce a zis asta aici :)) de unde a scos numele astea). Bruma (23 ani) fost jucator la (Sporing , Galatasaray , Real Sociedad) de partea cealalta Augustin(21 ani) a fost transferat de la PSG in anul 2017.
  • Inca un amanunt si nu stiu cat de mult ar afecta rezultat final al meciului este faptul ca ,in Germania , Bundesliga nu a inceput dar asta nu cred ca poate reprezenta un avantaj pentru cei de la Craiova.
  • Leipzig dupa dubla mansa din turul II cu Hacken  a mai jucat un meci de pregatire cu cei de la Huddersfield , pe care l-au pierdut cu (3-0) insa nu putem lua in calcul acest lucru.
  • Vreau sa raman cu picioarele pe pamant si sa ofer si azi calitate nu cantitate , pentru a bifa al 11-lea  meci castigator din tot atatea zile posibile.
  • Pronosticul meu pentru meciul zilei este RB Leipzig castiga / prima repriza la o cota de 1.42
  • !!!De incercat pentru cine doreste Augustin marcheaza oricand la o cota de 1.53!!!


Pariati responsabil si doar daca aveti incredere si considerati ca recomandarea oferita se potriveste cu viziunea pe care dvs o aveti asupra acestui meci.