Meciul Zilei de la Parker – 29.07.2018

Meciul Zilei de la Parker – 29.07.2018

Salutare prieteni!! Sunt Parker si astazi Meciul Zilei vine din Liga 1 Betano cu disputa dintre Sepsi si U’ Craiova se anunta o partida spectaculoasa din punctul meu de vedere , ambele echipe sunt in cautarea primei victorii din acest sezon , dupa ce Sepsi a pierdut etapa trecuta pe terenul celor de la Hermannstadt cu (1-0) , Craiova a remizat cu Iasi (0-0) in prima etapa din acest sezon.

Info match:

  • Craiova a terminat pe locul 3 sezonul trecut  , avand un sezon excelent.
  • De partea cealalta , Sepsi a terminat pe locul 3 sezonul trecut doar ca in play-out-ul competitiei.
  • In ultimele 3 intalniri directe intre cele doua echipe , Craiova s-a impus de fiecare data.
  • Insa echipa Craiovei s-a schimbat destul de mult de la ultima intalnire cu Sepsi , au plecat jucatori importanti insa au adus si inlocuitori , care pana in prezent in cele doua partide disputate de Craiova in 2018 , nu au iesit la rampa , ce-i drept campionatul este la inceput .
  • Din punctul meu de vedere , chiar si cu Baluta si Gustavo transferati , Craiova poate face celor de la Sepsi si nu e exclus sa aduca astazi primele puncte in banie.
  • Deoarece campionatul e inca la inceput , vom juca “imbracat” cum se mai spune in pariuri si nu ne aruncam pe 2 solist
  • Pronosticul meu pentru meciul zilei este U’ Craiova castiga  la o cota de 1.47 cu posibilitate ca miza sa fie returnata in caz de egal , aceasta varianta de pariere o gasiti la Unibet

Aici aveti si lista de recomandari propusa pe acest weekend , unde au mai ramas 5 evenimente ce se vor disputa astazi -Recomandari Weekend – Click Aici-

Pariati responsabil si doar daca aveti incredere si considerati ca recomandarea oferita se potriveste cu viziunea pe care dvs o aveti asupra acestui meci.