Meciul zilei din baschet – 07.12.2019

ponturi baschet

Cine ? Dinamo vs CSM Oradea
Cand ? 07.12.2019, 17:00
Televizat ? Youtube, FRB TV

Sala “Dinamo” este gazda unui meci extrem de interesant, dinamovistii primesc vizita celor de la CSM Oradea.

Clar, din punct de vedere teoretic, Oradea are aici prima sansa. Insa, Dinamo a dovedit de-a lungul timpului ca pe teren propriu poate face niste surprize frumoase.

Imi place mix-ul de la Dinamo, asta sa fiu sincer. Un mix de tineri cu jucatori experimentati : Badiu vs Jeremic sau Barro.

De partea cealalta, lucrurile merg surprinzator de bine la Oradea in acest sezon. Spun asta pentru ca in anii in care luau campionatul, tot timpul incepeau mai prost pentru ca in pauza de iarna sa faca 2-3 schimbari si mai apoi sa ia titlul.

Nu exista absente notabile care sa influenteze linia pe care vreau eu sa o dau.

Ambele echipe au o pofta nebuna de a marca. Dinamo are o medie de 84.1 puncte marcate / meci in timp ce Oradea are 85.6 / meci.

Avantajul urias al Oradiei e in spatiul de 3 secunde, acolo unde Barro este singurul care se poate compara cu ce are Oradea ca pivoti : Zekovic, Markovic, Valeika, Baciu, cu mentiunea ca primii 3 pot juca si pe postul 4.

Astfel, Dinamo poate veni aici cu o replica daca le intra aruncarile de la distanta. Daca nu, va fi un blowout in favoarea Oradiei. Dinamo arunca bine de la 3 puncte pe teren propriu si asta mai ales prin Jeremic.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, cred ca vom avea un meci cu puncte multe intre doua echipe frumoase ale campionatului nostru.

Daca vrei sa joci recomandarea, fa-o responsabil si mizeaza 10 % din bugetul lunar.

Nu uita, sunt pariuri, se poate intampla orice.

Poti juca aceasta recomandare daca dai click aici ! Totodata, poti beneficia si de un bonus la depunere de pana la 500 RON !