Meciul zilei din Euroliga Final Four 18.05.2018 – Madalin

Ponturi NBA

Meciul zilei din Euroliga Final Four 18.05.2018 – Madalin

Salut tuturor prieteni, în aceasta seara se vor desfășura semifinalele din Final Four-ul Euroligii de baschet masculin.

Partida pe care ne vom arunca atenția este cea dintre Cska Moscova și Real Madrid.Cska Moscova pornește clar cu prima șansă în acesta semifinala poate chiar în întreg final four-ul.

Formația din Rusia a reușit sa câștige și grupa principala, dar au reușit sa treacă cu scorul de 3-1 de dificila adversa din tara natala și anume Kmimki Moscova.Real de cealaltă parte au terminat grupa principala pe locul 5 și au reușit sa treacă de grecii de la Panatinaikos scor 3-1 deși nu au avut avantajul terenului propriu.

Avem fata în fata cele mai spectaculoase echipe din acest sezon cu cele mai multe puncte marcate, însă în aceasta seara încărcătură meciului,emoțiile și faptul ca își vor disputa locul într-o finala de Euroliga mă aștept la o partida spectaculoasa însă cu nu atât de multe puncte.

[su_box title=”250 RON cadou sa pariezi GRATUIT pe Euroliga Final Four” style=”soft” box_color=”#249600″ title_color=”#ffffff” radius=”0″]

Unibet ofera un cadou de 250 RON tuturor jucatorilor care se inscriu pentru a paria fara risc. Plus de asta, daca ati castigat, NU este necesar sa rulati banii pentru a putea retrage.

[su_button url=”/unibet” target=”blank” style=”soft” background=”#019100″ color=”#ffffff” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Vreau 250 RON[/su_button]

[/su_box]