Meciul zilei din fotbal 24.05.2019

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din fotbal 24.05.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Marius. Meciul zilei vine din Slovacia Play-out , unde avem parte de confruntarea dintre Z.Moravce  si Nitra, cu incepere de la ora 20.00.

Desi oferta este foarte slaba in aceasta perioada, iata ca ne bucuram de rezultate foarte bune si reusim sa bifam al 4-lea meci consecutiv castigator. Speram ca aceasta perioada sa continue si dupa cum bine stiti prefer sa ofer mai multe ponturi de calitate si sa lasam cantitatea la urma. Va sfatuiesc sa ne urmariti in continuare site-ul pentru ca aici o sa gasiti cele mai bune informatii. O sa va las in acest articol cateva LINK-uri pentru a naviga mai usor pe site-ul nostru.

PARIURI EUROPARLAMENTARE: IESIM LA VOT>>>

Informatii meci:

  • Gazdele lupta pnetru a supravietui in prima liga, acest duel este vital.
  • Moravce a avut un sezon slab dar cu o victorie astazi vor spala rusinea si la anul ii vom  vedea tot in prima liga.
  • Nitra este salvata si deja sunt in vacanta.
  • De trei etape oaspetii de astazi oficial au fost scapati de grija retrogradarii si in ultimele 2 meciuri au lasat o mai moale si au avut  2 infrangeri.
  • Gazdele vor juca foarte ofensiv si foarte motivati sa castige acest meci, vor da tot pentru o victorie si cred ca o sa le obtina, mai ales ca joaca pe teren propriu, fiind la mana lor in acest meci.
  • Nitra este lipsita de griji, un meci fara miza pentru ei si cred ca vor forta prea mult in acest meci.

Nu trebuie sa uitam de faptul ca daca esti client nou ai la dispozitie 300 RON cashback pentru a paria orice iti doresti. Poti profita de acest avantaj doar cu un singur click pe butonul de mai jos.

PLASEAZA UN BILET SI AI 300 RON CASHBACK>>>