Meciul zilei din fotbal vine din Seria A 25.09.2018 – Andrei CN

Meciul zilei din fotbal vine din Seria A 25.09.2018 – Andrei CN

Salutare prieteni, aici Andrei CN. Meciul zilei de astăzi vine din Serie A, Inter-Fiorentina fiind meciul de deschidere a celei de-a 6-a etapă din campionat.

Inter a început campania destul de slăbuț, 7 puncte acumulate după primele 5 etape, adversarii fiind destul de accesibili.Gazdele nu se vor putea baza pe Vrsaljko, o piesă importantă în lotul acestora.Au avut parte de o campanie destul de interesantă pe piața tranferurilor, au fost aduși jucători foarte tehnici, dar și agresivi care sunt la îndemâna lui Luciano Spalletti.Unul dintre ei fiind Radja Nainggolan. De partea cealaltă, Fiorentina au început foarte bine sezonul, 10 puncte după primele 5 etape, iar golaverajul este de 11-3. Cele două formații prestează un joc foarte spectaculos când se întâlnesc, dar și un joc destul de agresiv.

Arbitrul acestei întâlniri este Paolo Silvio Mazzoleni, iar media cartonașelor arătate de acesta este de 4.35. Consider că linia oferită de cei de la unibet este una foarte mică în comparație cu posibilul scenariu din această seară, iar noi putem profita din plin de această mică neglijență.

Meciul zilei: 

PROFITA DE PARIURILE SPECIALE DIN ACEST WEEKEND SI DE BONUSUL DE 100% PANA IN 500 RON!

CLICK AICI!