Meciul zilei din fotbal vine din Serie A 01.11.2020

Superpariuri din UEFA Champions League

Meciul zilei din fotbal vine din Serie A 01.11.2020

Jocul face parte din a 6-a runda din Serie A si le aduce fata in fata pe Sampdoria si Genoa. In aceasta seara ne putem bucura de episodul 101 din Derby della Lanterna. Meciul zilei din fotbal ne aduce in prim-plan un pronostic interesant.

Trebuie sa fim optimisti si sa reusim sa incheiem acest weekend in forta. Este un inceput nou de luna, astfel ca totul s-a sters cu buretele. Trebuie sa confirm din nou rezultatele bune din ultimele luni. Cele mai tari ponturi pariuri din luna noiembrie se vor regasi pe site-ul comunitatii.

Meciul zilei din fotbal vine din Serie A – Tensiune mare in Derby della Lanterna!

Sampdoria – Genoa

Sampdoria a inceput foarte slab in aceasta stagiune de campionat. Juventus si Benevento au reusit sa le marcheze 6 goluri in primele doua etape. Apoi, lucrurile s-au schimbat, echipa a avut parte un soc. A urmat o serie de 3 victorii contra lui Fiorentina, Lazio si Atalanta.  Datorita si acelui succes a urcat pe locul 7, cu 9 puncte, la egalitate de puncte cu Juventus.

Pe cealalta parte, grifonii se afla intr-o situatie asemanatoare cu cea din sezonul trecut. Aflata in zona rosie, pe locul 17 in campionat, Genoa nu se bucura de acelasi succes ca si Sampdoria. Este drept, au un jucat mai putin, insa forma echipei este una ingrijoratoare. Totusi, in acest derby ne vom baza foarte mult pe orgoliul celor doua formatii. Cu siguranta vom avea parte de un meci incins pe Luigi Feraris.

Plaseaza meciul din Seria A si incasezi 500 RON bonus instat – Profita de cele mai interesante optiuni din domeniul online>>>