Meciul zilei din Uefa Champions League 03.10.2018 – Gabriel

gnt uefa champions league

Meciul zilei din Uefa Champions League 03.10.2018 – Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. In timp ce rasfoiam oferta ”virtuala” a caselor de pariuri, am gasit un pronostic extrem de interesant ce necesita atentia noastra. Incercam sa profitam de o linie pe care o gasim doar pe Betano in meciul celor de la PSG cu Red Star Belgrade. Cunoastem foarte bine principiile fotbalului din Serbia, iar cel mai important aspect este faptul ca vor lupta indiferent de rezultatul de pe tabela.

Trupa lui Vladan Milojevic a reusit in prima etapa din Uefa Champions League sa obtina un rezultat extrem de important in fata celor de la Napoli, scor 1-1. Trebuie sa mentionam faptul ca partida a fost extrem de incinsa, iar acest lucru se datoreaza in mare parte suporterilor sarbi ce si-au ajutat echipa sa lupte pana in ultimul moment.

Daca stam sa ne uitam pe ultimele 5 partide a celor de la Red Star Belgrade vom observa faptul ca au o medie de 15,6 faulturi per meci. Echipa devine mult mai agresiva in meciurile cu miza sau in meciurile din deplasare, astfel am incredere in faptul ca vom vedea o echipa ce va incerca prin orice metoda sa rupa jocul.

PSG este fara indoiala echipa mai buna, iar in fata unor jucator precum Neymar, Mppabe sau Di Maria, este clar faptul ca nu ai sanse prea mari sa poti sa ii deposedezi fara fault.

Meciul zilei: 

Cred ca avem parte de o cota pe masura, tinand cont de faptul ca Red Star Belgrade va incerca sa se apere pe toata perioada meciului. O miza mica putem risca, asta doar daca ne permite bugetu. Bafta tuturor si pariati responsabil!

 

TOT SEZONUL O SA PARIEZ PE BETANO PENTRU CA TOATA LUMEA SA BENEFICIEZE DE COTELE OFERITE

Daca inca nu ai cont deschis la BETANOte invit sa profiti de bonusul 100% pana in 500 RON!

CLICK AICI!