Meciul zilei FC Porto vs Marseille – Champions League

Meciul zilei FC Porto vs Marseille - Champions League
sursa foto: REUTERS/Rafael Marchante

Meciul zilei FC Porto vs Marseille – Champions League

Astazi in runda a 3-a din grupa C din UEFA Champions League se intalnesc FC Porto si Olympique Marseille. Partida va incepe de la ora 22:00 (ora Romaniei) si va putea fi vizionata doar online pe site-ul Digi Sport.

FC Porto se afla pe locul 2 in grupa C, avand o victorie (2-0 cu Olympiakos) si o infrangere (3-1 cu Manchester City). Marseille este codasa grupei, cu 0 puncte si 2 infrangeri consecutive (0-3 cu Manchester City si 1-0 cu Olympiakos). Sperantele francezilor de a continua in Europa se leaga de o victorie diseara si un esec al grecilor in Anglia.

FC Porto dispune de un efectiv aproape complet pentru aceasta partida. Va lipsi Pepe, care in continuare este accidentat si sunt incerti: Mbaye si Marcano.

FC Porto are o medie de 8.5 faulturi per meci, in aceasta editie de UEFA Champions League. Tot ei au primit pana acum, 4 cartonase galbene.

FC Porto (echipa probabila): Marchesín; Manafá, Diogo Leite, Mbemba, Zaidu; Sérgio Oliveira, Uribe, Corona, Otávio, Díaz; Marega

Olympique Marseille se deplaseaza la Porto cu aproape tot lotul, doar Nagatomo lipsind de la aceasta partida. In rest, vor alinia cel mai bun 11 pe care il au la dispozitie la momentul actual. Marseille are o medie de 9.5 faulturi per meci, o medie destul de ridicata pentru UEFA Champions League. De asemenea, tot ei, au primit pana acum 2 cartonase galbene.

Olympique Marseille (echipa probabila): Mandanda; Sakai, Álvaro, Ćaleta-Car, Amavi; Rongier, Kamara, Sanson; Thauvin, Benedetto, Payet

 

Meciul zilei FC Porto vs Marseille – Champions League – cine arbitreaza?

Arbitrul acestei partide este spaniolul Antonio Mateu Lahoz, facandu-se remarcat prin exigenta de care da dovada pe teren. In aceasta editie de Champions League a arbitrat o singura partida, aratand 5 cartonase galbene. Tot acolo au fost acordate si 25 de faulturi.

Stiind aceste detalii, ma astept la un meci fragmentat de faulturi, nu doar din cauza echipelor, ci si din cauza arbitrului. Pentru acest lucru, Unibet ne pune la dispozitie o gama larga de cote care sa acopere pronosticurile pentru aceasta partida.