Meciul zilei Ferencvaros vs Juventus – Champions League 04.11.2020

Meciul zilei Ferencvaros vs Juventus – Champions League 04.11.2020

Un nou duel important si dificil pentru Ferencvaros in a 3-a runda din Uefa Champions League. Conform agentiilor online, Juventus este marea favorita in aceasta confruntare, iar revenirea lui Cristiano Ronaldo a influentat cu siguranta cota.

Din fericire, rezultatele de ieri au fost unele pozitive pentru majoritatea pariorilor. Indiferent de pronostic, noi am reusit sa bifam. Incercam sa continuam perioada buna si sa abordam si alte pronosticuri. Un pronostic asemanator cu ce o sa va propun o sa gasiti pentru partida dintre Zenit si Lazio.

Meciul zilei Ferencvaros vs Juventus – Champions League – BACK IN BUSINESS!

Maghiarii se pot bucura de prezenta lui Cristiano Ronaldo, insa in acelasti timp vor avea o misiune imposibila. CR7 a revenit in Seria A cu Spezia si in doar 3 minute a reusit sa faca diferenta. Juventus trebuie sa stearga cu buretele esecul din fata Barcelonei, astfel ca singurul obiectiv este victoria.

Ferencvaros a reusit sa obtina un punct in primele doua etapa din Uefa Champions League. Totusi, echipa a avut mult de tras si a prestat un joc foarte agresiv. In cele doua etapa au faultat de 29 de ori si au incasat minim 3 cartonase. Intru astfel de duel cu Juventus, singura optiune de a opri jocul de constructie este prin agresivitate.

Este posibil sa ii vedem inca din primul minut in atac pe Alvaro Morata si Cristiano Ronaldo. In aceste conditii, imi este foarte greu sa cred ca maghiarii vor incerca sa joace curat. Pentru cota 2 din fotbal, am avut o alta optiune, insa cred ca si pronosticul pe care il propun are sanse mari de reusite.

Recomandarea mea pentru astazi se bazeaza pe cartonasele incaseze de Ferencvaros. Insa, putin mai jos o sa gasiti si o alta recomandare.

Plaseaza acum meciul zilei si incaseaza instant 500 RON bonus – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>

Prezentare cote Betano - Meciul zilei

Recomandare alternativa si misiunea din fotbal!

Vreau sa va propun o a doua recomadare pentru ca Ferencvaros are o medie de 13,5 faulturi in Uefa Champions League. Betano ne ofera fix aceasta optiune si consider ca o putem lua in calcul.

Va propun sa castigam si 100 RON cu meciurile din competitiile europene. Daca vrei sa mizezi pe partidele din UCL & UEL, lucrurile sunt foarte simple. Trebuia doar sa respecti ce scrie in articol de mai jos.

Citeste si…

Castiga 100 RON cu meciurile europene din aceasta saptamana