Meciul zilei: Meci echilibrat sau spectacol in Viitorul – Dinamo? 15.07.2019

Viitorul - Dinamo Bucuresti - GnTTips

Meciul zilei: Meci echilibrat sau spectacol in Viitorul – Dinamo? 15.07.2019

Salutare prieteni, aici Gabriel. Astazi se incheie prima etapa din Liga 1 cu un meci extrem de interesant ce se va desfasura pe stadionul din Ovidiu.

Echipa lui Hagi a reusit sa scrie istorie in 6 Iulie, cand a cucerit si Super Cupa Romaniei. In acest moment, FC Viitorul a reusit sa cucereasca tot ce se putea pe plan intern: campionatul, cupa si super cupa.

In acest moment Hagi este fortat de imprejurari sa inventeze cativa jucatori din propria academie pentru ca plecarile lui Ianis Hagi, Tudor Baluta si Vina o sa cantareasca greu pe termen lung.

AI BONUS 500 RON SA PARIEZI PE ULTIMA ETAPA DIN LIGA 1>>>

Dinamovistii pleaca din nou la drum plin de sperante ca in fiecare sezon, de altfel, in incercarea de a reusi sa se califice in play-off. A fost o vara grea pentru echipa din Stefan cel Mare asta dupa ce Mircea Rednic a fost demis fara niciun motiv. Spun fara niciun motiv pentru ca aceasta avea ca obiectiv formarea unei echipe pentru nou sezon, insa se pare ca cei din conducere nu au fost de acord.

Eugen Neagoe si Florin Prunea au o misiunea foarte grea, mai ales ca pe umerii lor atarna si furia fanilor dupa ultimele evenimente petrecute pe la echipa, asadar, trebuie sa urmarim cu atentie ce se intampla pe la Dinamo.

Ma astept sa avem parte o prima repriza echilibrata, mai ales ca ambele formatii se vor baza pe mai multi jucatori noi.

AI 100% PENTRU PRIMA DEPUNERE – JOACA ACUM SI PROFITA DE COTA>>>

 

sursa foto: sptfm.ro