Meciul zilei ne aduce faulturi in Nations League – 13.10.2018 – Vlad

Meciul zilei ne aduce faulturi in Nations League – 13.10.2018 – Vlad

UEFA Nations League este o competitie care ne surade pana in acest moment. Pariul referitor la meciul Lituania –  Romania a fost castigator fara probleme inca de la pauza, iar astazi ne indreptam atentia catre o noua partida. Este vorba de meciul din Grupa B valorica, dintre Irlanda si Danemarca, o reeditare a barajului pentru Cupa Mondiala, disputat in 2017 intre aceste doua natiuni.

Imagini pentru ireland vs denmark nations league

Dorinta de revansa pluteste in aer la Dublin:
  • Acum aproximativ un an, Irlanda a suferit o infrangere drastica pe teren propriu in fata Danemarcei. Acestia au suferit un “scurtcircuit” inexplicabil dupa un 0-0 scos cu dintii in Danemarca si au pierdut 1-5 pe teren propriu mai apoi pentru a rata calificarea la Mondial. In prima partida de la baraj, s-au produs 24 de faulturi, iar in retur, doar 19. Ambele echipe au suferit transformari de atunci, iar un aspect important este ca oaspetii vor juca fara Eriksen in acest meci.
  • Vremea este de partea noastra in opinia mea, intrucat ploaia este posibil sa-si faca aparitia la ora jocului si sa ingreuneze jocul de constructie pe Aviva Stadium din Dublin, acolo unde va ploua constant cel putin pana la ora meciului.
  • La centru va fi Javier Estrada, asistat de brigada sa de arbitrii spanioli, un alt lucru imbucurator. Arbitrul are o medie de 27 de faulturi acordate pe partida, iar avand in vedere dorinta Irlandei de a-si lua revansa si de a profita de absenta vedetei Danemarcei pentru a nu retrograda in urna valorica C, exista sanse bune de reusita.
Pronostic: 

Nations League

Daca inca nu ai cont deschis la NETBET, astfel te invit sa profiti de pariul fara risc de 500 RON!

CLICK AICI!