Meciul zilei ne aduce un pariu special din Serie A – 21.08.2018 – Vlad

Meciul zilei ne aduce un pariu special din Serie A – 21.08.2018 – Vlad

Prieteni, ziua de ieri a fost una in care ghinionul ne-a ras direct in fata cu gura pana la urechi, cel putin in ceea ce priveste partidele de Europa League. Am fost atat de aproape (26/27 goluri inscrise de oaspeti) si nu-mi pot scoate de pe retina ratarile 1 vs 1 cu portarul ale lui Pedro (Chelsea), Higuain (Milan) in 2 randuri si bara celor de la Anderlecht. Norocul nostru este ca am incheiat seara cu bine cu pariu special din NFL castigator inca din startul sfertului 4. Pentru partida dintre Sassuolo si Empoli, ne asteptam la destul de multe actiuni de poarta.

Serie A

Serie A a devenit mai spectaculoasa in ultima vreme:
  • Comparativ cu alte campionate ale Europei unde se joaca mai inchis, in Serie A, cel putin de anul acesta, se joaca mult mai pe contre si cu numeroase faze de poarta. De la multe echipe a disparut invechita mentalitate de “castigam cu 1-0 in stil clasic italian” si acest lucru este benefic pentru spectatorii neutri. Dintre marile campionate ale Europei, Serie A are cel mai mare numar de suturi cadrate pe poarta in acest debut de sezon.
  • Strict referitor la pronosticul nostru, acesta ar fi iesit cu procentaj de 100% in meciurile ambelor echipe in acest sezon. Sassuolo a avut o singura partida care s-a terminat cu 9 suturi pe cadrul portii (1-0 vs Inter), pe cand Empoli a avut 2 astfel de meciuri, ambele cu putine goluri inscrise. Astazi vad si goluri inscrise cel putin de formatia gazda, lucru ce ne-ar putea ajuta cauza. In ultimele 3 partide directe, media suturilor cadrate a fost de peste 11.5 suturi pe spatiul portii. Prin urmare, vad acest pariu drept un mic “Value Bet” si am incredere ridicata in el.
Pronostic principal:

Serie A

Notificare: Cota de la Netbet este in plina scadere si va sugerez sa pariati cat mai repede pe ea daca il considerati prin filtrul dumneavoastra un pariu cu sanse bune de reusita.

Daca inca nu ai cont deschis la NETBET, astfel te invit sa profiti de pariul fara risc in valoare de 500 RON!

CLICK AICI!