Meciul zilei Olympiakos vs PAOK 27.01.2021

Meciul zilei Olympiakos vs PAOK 27.01.2021 / sursa foto: paok.gr
Meciul zilei Olympiakos vs PAOK 27.01.2021 / sursa foto: paok.gr

Meciul zilei Olympiakos vs PAOK 27.01.2021

PAOK se deplaseaza pe Giorgios Karaiskakis pentru partida din runda 19 contra celor de la Olympiakos. Un derby al Greciei ce va fi arbitrat de neamtul Felix Brych si va incepe de la ora 19:30. Meciul nu va fi televizat si in Romania.

Prezentarea echipelor – Olympiakos

  • Olympiakos este liderul la zi din Grecia, fiind si singura echipa neinvinsa in aceasta stagiune de campionat. Ocupa primul loc cu 48 de puncte provenite din 15 victorii si 3 egaluri.
  • In ultimele 5 partide au avut parte de 4 victorii si 1 egal. Egalul a venit in partida cu adversarii de astazi, PAOK, scor 1-1. De notat faptul ca acasa, Olympiakos, a castigat toate cele 9 partide disputate pana acum.
  • La capitolul faulturilor, Olympiakos are aproape cea mai mica medie din intreg campionatul: 16,56 per meci. Ce-i drept, nici nu au avut nevoie, avand in vedere ca au dominat autoritar intreg campionatul pana acum.

Prezentarea echipelor – PAOK

  • PAOK se afla pe locul 4 inaintea acestei partide, insa cu o victorie diseara, nu doar ca ar sparge sirul victoriilor lui Olympiakos, ci ar urca pe 2.
  • Parcursul de pana acum nu a fost atat de stabil ca in sezoanele precedente, insa in ultimele 5 partide au 2 victorii, 2 egaluri si o infrangere. Infrangerea a fost destul de surprinzatoare, impotriva lui Atromitos, scor 3-2, dupa ce alb-negrii au condus de 2 ori partida.
  • PAOK este ceva mai agresiva decat Olympiakos la capitolul faulturi, aflandu-se pe locul 7 in acest clasament. Media de faulturi per meci a celor de la PAOK este de 18,94.

Meciul zilei Olympiakos vs PAOK 27.01.2021 – pronostic

Desi in trecut un derby de o asemenea intensitate pornea cu faulturi si cartonase inca de la cabine, perioada COVID-19 a schimbat multe lucruri. Voi miza astazi pe faulturi, insa pronosticul va fi sub, intrucat nu ma astept la prea multe evenimente de acest gen. Pronosticul este oferit de Superbet, la o cota avantajoasa ce poate fi combinat cu alte meciuri analizate de colegii mei.

Cota 2 din fotbal 27.01.2021