Meciul zilei – Roma vs Spezia Serie A – 23.01.2021

Meciul zilei - Roma vs Spezia Serie A - 23.01.2021
Meciul zilei - Roma vs Spezia Serie A - 23.01.2021

Meciul zilei – Roma vs Spezia Serie A – 23.01.2021

Spezia o intalneste din nou pe Roma, dupa ce a eliminat-o din Cupa Italiei, la masa verde. Romanii au facut 6 schimbari in loc de cele 5 permise de regulament, astfel incat scaunul lui Fonseca se clatina destul de tare. Partida de astazi va incepe la ora 16 si va fi arbitrata de Luca Pairetto. In Romania, meciul va fi transmis de Digi Sport 4Look SportTelekom Sport (Rom).

Prezentarea echipelor – Roma

  • Roma se afla pe locul 4 in clasamentul Seriei A, acumuland 38 de puncte in 18 etape.
  • Romanii vin dupa o infrangere in Derby della Capitale: 3-0 cu Lazio si spiritele au inceput sa se agite. Exista zvonuri cum ca Max Allegri ar fi favorit sa preia banca celor de la AS Roma, din vara.
  • Mai departe, la capitolul cartonase, Roma in meciurile de acasa este in top 3. Are o medie de 2,89 cartonase per meci. Per total, Roma este la mijlocul clasamentului din punct de vedere al cartonaselor: o medie de 2.33 per meci.

Roma – echipa probabila:
Lopez; Ibanez, Smalling, Kumbulla; Karsdorp, Veretout, Villar, Spinazzola; Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko

Prezentarea echipelor – Spezia

  • Spezia este mult mai jos in clasament, pe locul 13, cu doar 18 puncte in 18 etape.
  • Parcursul recent al echipei le ofera sperante de mentinere peste linia retrogradarii. Acestia au legat 3 meciuri fara infrangere, in ultimele 5 partide disputate in campionat.
  • Spezia este o echipa mai agresiva, in meciurile din deplasare fiind in top 3, cu o medie de 3,11 cartonase per meci. Per total, Spezia conduce clasamentul cartonaselor cu o medie de 3,33 per partida.

Spezia – echipa probabila:
Provedel; Erlic, Terzi, Chabot, Marchizza; Estevez, Ricci, Pobega; Saponara, Galabinov, Farias

Meciul zilei – Roma vs Spezia Serie A – 23.01.2021 – pronostic

Arbitrul partidei, Luca Pairetto, are o medie de 5 cartonase aratate per meci, insa aceasta partida nu se preconizeaza foarte agresiva. Mizez pe faptul ca Roma nu isi mai permite pasi gresiti, iar Spezia nu este genul de echipa care sa produca spectacol. Partida din Cupa Italiei este o exceptie, insa nu mizez pe faptul ca se va intampla o minune de doua ori consecutiv.