Meciul zilei si lista cu recomadari din fotbal 16.09.2019 – Andrei CN

Meciul zilei si lista cu recomadari din fotbal 16.09.2019 – Andrei CN

Salutare prieteni tuturor prieteni, aici Andrei CN. Meciul zilei de astăzi vine din Serie A, iar noi vom paria pe un scenariu destul de previzibil.

În cadrul rundei a 4-a, bătrâna doamnă întâlnește pe Sassuolo, adversară destul de incomodă în ultima perioadă.Valoarea loturilor este ca de la cer la pământ, dar în sport acest lucru nu mai contează în ultima perioadă.Juventus a început foarte bine startul de campionat, 3 victorii din tot atâtea meciuri jucate, dar echipa a avut mari probleme în primul meci, acesta fiind decis în minutele de prelungire. De cealaltă parte, Sassulo a arătat o figură frumoasă, două victorii și un rezultat de egalitate în primele 3 etape. Nu sunt anunțate probleme de lot care să ne afecteze pronosticul ales. Pentru Juventus urmează și un meci în grupele Ligii Campionilor, meci ce se anunță destul de dificil. Mă aștept la un joc cu un nivel calitativ destul de ridicat, Juventus având nevoie de victorii având în vedere că urmează o perioadă destul de încărcată pentru aceștia.

Meciul zilei:

Daca inca nu ai cont deschis la BETANO, astfel te invit sa profiti de bonusul 100% pana in 500 RON!

CLICK AICI!

Pe lângă meciul zilei, astăzi am să vă ofer alte 7 recomandari extrase din fotbal și hochei, sugestii ce le puteți folosi pentru alcătuirea biletelor, dar înainte de asta, treceți prin filtrele voastre aceste pronosticuri pentru o doză cât mai mare de încredere. Vă recomand să jucați maxim 3-4 meciuri pe bilet. Multă baftă și alegeți inspirat.

  • Voluntari-Poli Iași: Peste 7,5 cornere – 1.40
  • Extremandura-Las Palmas: Peste 1,5 goluri – 1.42
  • Red Bull Munich-Straubing: Peste 4,5 goluri – 1.30
  • Ice Tigers-Eisbaren Berlin: Peste 4,5 goluri – 1.50
  • Kometa Brno-Plzen: Peste 4,5 goluri – 1.53
  • Lada-Kurhan: Peste 3,5 goluri – 1.40
  • Bystrica-Trencin: Peste 4,5 goluri – 1.45