Meciul zilei vine din Liga 1 Betano 01.10.2018 – Andrei CN

Meciul zilei vine din Liga 1 Betano 01.10.2018 – Andrei CN

Salutare prieteni, aici Andrei CN. Meciul zilei de astăzi vine din Cluj, CFR-Craiova fiind meciul de închidere a rundei a 10-a din Liga 1.

CFR speră și anul acesta la titlu, iar acest obiectiv pare a fi foarte realizabil, cu toate că echipa a avut parte de un start de sezon mai puțin reușit.

Gazdele au parte de un program puțin mai accesibil față de adversara de astăzi, echipe precum Poli Iași, Dunărea Călărași,Voluntari fiind printre următoarele adversare. Echipa adoptă un stil de joc bazat pe agresivitate, 2,5 este media cartonașelor încasate în acest sezon, iar în fața echipelor puternice, media sare de 3,20.

Oaspeții sunt completarea perfectă pentru pronosticul ales, media cartonașelor încasate regăsindu-se la 2.70, iar în fața echipelor de același calibru, media sare de 3.60. Tensiunea partidei se poate observa și din meciurile anterioare, 8 din ultimele 10 întâlniri terminandu-se cu cel puțin 6 cartonașe. Un alt factor important este arbitrul întâlnirii.Istvan Kovacs este renumit pentru partidele foarte tensionate pe care le arbitrează, media cartonașelor arătate de acesta se regăsește la 5.73. Se iau în considerare și cartonașele roșii arătate direct, cartonașul galben urmat de cel roșu se calculează ca fiind un singur cartonaș.

Meciul zilei: 

PROFITA DE PARIURILE SPECIALE DIN ACEST WEEKEND SI DE BONUSUL DE 100% PANA IN 500 RON!

CLICK AICI!