Meciul zilei vine din Serie B 21 DECEMBRIE de la Gabriel

Meciul zilei vine din Serie B 21 DECEMBRIE de la Gabriel

In aceasta seara de la ora 21:30 pe stadionul ”Alberto Picco”, Spezia ii va infrunta pe cei de la Avellino, intr-un meci ce va conta pentru etapa a 20-a din Serie B.

Info Spezia:

  • Spezia este o echipa foarte solida pe teren propriu, acolo unde au reusit sa obtina rezultate notabile, acestia au o serie de 5 partide in care nu au pierdut. Se stie faptul ca punctele se obtin foarte greu pe stadionul ”Alberto Picco” din Italia.
  • in ultimele doua partide au reusit sa bifeze doua victorii importante, 1-0 cu Foggia si 2-0 in deplasare la Pro Vercelli.
  • Jucatori lipsa: Giulio Maggiore(suspendat)
Unibet ofera tuturor jucatorilor noi 250 RON fara risc sa plaseze primul pariu sau primul bilet. Ce inseamna asta? Plasati ce pariu sau bilet doriti, iar daca este castigator puteti retrage banii fara rulaj necesar. Daca este pierdut, primiti suma pariata inapoi, in limita a 250 RON - CLICK AICI pentru 250 RON fara risc

Info Avellino:

  • Pe cealalta parte cei de la Avellino nu sunt deloc intr-o situatie prea buna, acestia nu au reusit sa castige in ultimele 5 partide, obtinand 4 rezultate de egalite si au pierdut o singura data.
  • Avellino se afla in acest moment pe pozitia a 15-a in clasament, avand 22 de puncte pe care le-au acumulat in cele 22 de etape disputate, golaverajul este si el negativ, 27 de goluri marcate, 30 goluri primite.
  • Acestia au probleme reale in compartimentul defensiv, acolo unde vor lipsi 4 din cei 6 fundasi de baza.
  • Jucatori indisponibili: Laverone, Ngawa, Suagher, Falasco ( fundasi), Morosini, Asencio, Migliorini, Rizzato ( ultimii doi incerti)

Concluzii:

  • Asadar, dupa ce am analizat situatia celor doua echipe din clasament, dar si lipsele celor de la Avellino pentru aceasta confruntare, ne asteptam ca Spezia sa castige cel putin o repriza. O sa ofer doua variante de pronostic si o sa va sugerez sa o pariati pe cea care va ofera incredere, de specificat este faptul ca pariez pentru prima oara in acest an in Serie B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here