Connect with us

Meciul zilei

01.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Eibar vs. Alaves

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

01.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Eibar vs. Alaves

Astăzi 01.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Eibar și Alaves; Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din etapa a 34-a din Spania – LaLiga.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Șansă dublă X2”. Avem o cotă de 1.57 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece merg pe ideea că Alaves va fi mult mai concentrată la acest meci în vederea evitării retrogradarii.

Cu 5 etape înainte de finalul campionatului Eibar este ultima în clasament cu 23 de puncte, la 7 distanță de evitarea retrogradarii. Așadar este aproape imposibil ca Eibar să mai reușească să se salveze și cred ca și echipa este conștientă de acest lucru și resemnata cu gandul retrogradarii. Mai mult de atât are o serie dezastruoasă de 5 înfrângeri consecutive și nici o victorie în ultimele 18 meciuri.

De partea cealaltă, Alaves are șanse reale de a evita retrogradarea; ocupă locul 16 cu 31 de puncte, la un punct în fața celor de la Valladolid si Elche și la 4 în fața celor de la Huesca, echipe cu care se luptă pentru a rămâne în La Liga. Așadar un rezultat pozitiv astazi cu ultima clasată este vital pentru Alaves. Mai mult de atât, echipa pare  destul de concentrată în ultima lună și traversează o perioadă bună. A reușit in ultimele 4 meciuri să câștige cu Villareal și Huesca și să scoate un punct de la Bilbao și Valencia.

Și la capitolul confruntări directe, Alaves stă bine și vine cu avantajul moral al ultimelor 3 meciuri pe care le-a câștigat contra celor de la Eibar. Așadar avem toate premisele ca oaspeții de astăzi să facă un meci bun și sa nu piardă acest duel, astfel încât și noi sa reușim să bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: Eibar vs. Alaves

Click mai jos pentru a vedea mai multe ponturi pariuri de azi 01.05.2021

Ponturi pariuri

CITESTE SI

More in Meciul zilei