Connect with us

Meciul zilei

01.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Gaston vs. Gasquet

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

01.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Gaston vs. Gasquet

Astăzi 01.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Gaston și Gasquet; Meciul se va desfășura începând cu ora 15:30 și face parte din primul tur al turneului de Mare Șlam de la Roland Garros.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “peste 3.5 seturi”. Avem o cotă de 1.57 la Unibet pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece consider că vom avea un meci strâns și cu fluctuații de joc; merg pe ideea ca ambii tenismeni vor avea perioade de dominație în care vor sta la “cârma” meciului.

Gasquet (locul 53 ATP) este unul dintre cei mai experimentați jucatori din turneu, cu a 18-a prezență de-a lungul carierei pe tabloul principal al Openului Francez. Acesta nu traversează o formă prea bună, însă a fost și “măcinat” de accidentări în ultima vreme. În prima parte a anului a jucat foarte puțin și destul de modest, însă la ultimele două turnee de la Lyon și Parma, jocul său s-a mai îmbunătățit. A reușit victorii de moral cu Barrere, Schwartzman, Altamaier și Martinez. Astăzi, experiență și uzura meciurilor de această anvergură cred ca își va spune cuvântul, într-un duel cu compatriotul său mai tânăr 14 ani.

Gaston ( locul 141 ATP) se află pe tabloul principal datorită unui Wild Card primit de la organizatori. Nivelul său de joc a crescut încet-încet, anul trecut creând o surpriza frumoasă, când a ajuns până în optimi. Atunci a reușit sa îi elimine pe Janvier, Nishioka și Wawrinka, cedând cu greu în 5 seturi în fața lui Thiem. Hugo este un jucător talentat și foarte tenace, are o deplasare excelentă în teren și returnează multe mingi. Acest lucru ar putea să îi pună probleme lui Richard, mai ales că forma lui fizica este destul de precară.

În concluzie, mă bazez pe experiența și știința de a gestiona astfel de meciuri a lui Gasquet, iar pe de altă parte mă bazez pe suflul proaspăt, ambiția și dorința de afirmare a lui Gaston. Acest lucru m-a făcut să merg pe ideea că ambii jucători vor reuși să câștige minim un set.

Meciul Zilei se poate paria la Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei