Connect with us

Meciul zilei

01.07.2021 – Meciul zilei la pariuri – Coreea de Sud vs. Lituania

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

01.07.2021 – Meciul zilei la pariuri – Coreea de Sud vs. Lituania

Astăzi 01.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de baschet dintre Coreea se Sud si Lituania; Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din calificările pentru Jocurile Olimpice.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Lituania sub 100.5 puncte” Avem o cotă de 1.53 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece ma astept ca Lituania să nu forțeze foarte mult în acest meci pe care ar trebui sa îl aibe sub control și să conducă destul de detașat pe întreaga desfășurare a meciului.

Coreea este o echipă modestă în baschetul masculin ce nu mai are șanse la calificarea la Jocurile Olimpice. A pierdut în primul meci cu Venezuela cu scorul de 94-80, astfel ca șansele ei sunt aproape nule.
De partea cealaltă, Lituania si-a câștigat primul meci din grupă cu Venezuela cu scorul de 76 la 65, astfel că se poate califica chiar si cu o înfrângere la maxim 12 puncte.

Euro 2020

Lituania este una din echipele puternice pe plan mondial la baschet, însă nu văd de ce ar forța o victorie la scor în acest meci.
Balticii nu au mai depășit borna de 100 de puncte în nici un meci din ultimele 16 confruntări.
Pe de alta parte, Coreea de Sud a încasat peste 100 de punct în doar un meci din ultimele 29 disputate din 2018 până în prezent.
Mai mult de atât, intr-un meci direct disputat în anul 2019, Lituania a câștigat cu scorul de 86-57. Sperăm astfel ca nici astazi nu va tura motarele la maxim și nu va depăși linia de 100 de puncte.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri baschet

➡️ Statistică Proiect Meciul Zilei ⬅️

CITESTE SI

More in Meciul zilei