Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

01.09.2020 – Meciul zilei la pariuri – Gombos vs. Albot

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
01.09.2020 – Meciul zilei la pariuri – Gombos vs. Albot

Astăzi 01.09.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea un meci de tenis, confruntarea dintre Gombos si Albot, unde vom miza pe victoria slovacului.

Meciul se va disputa începând cu ora 19:30 și face parte din primul tur al turneului de Mare Slam US Open.

Cum poti obține 50 RON fără depunere la Betano?

 1. DESCHIDE CONT DE PE ACEST LINK PROMOȚIONAL PÂNĂ PE 5 SEPTEMBRIE
 2. Verifica noul cont in termen de maxim 7 zile
 3. Bucura-te de Freebet-ul acordat, pe care il poti utiliza pe orice meci de fotbal!
Info Norbert Gombos:
 • In vârstă de 30 de ani slovacul Gombos ocupă locul 104 în clasamentul ATP.
 • In acest an a disputat 15 meciuri reușind 9 victorii și 6 înfrângeri.
 • Anul 2019 a fost pentru acesta unul dintre cei mai buni ani din carieră; a cucerit două turnee Challenger, la Winniping în Canada și acasă la el la Bratislava. În total acesta are în carieră 7 turnee câștigate.
 • Înainte de acest turneu, a participat la Cincinnati unde a obținut două victorii solide asupra lui Stefano Travaglia și Soon Woo Kwon.
Info Radu Albot:
 • Tenismenul din Moldova, tot în vârstă de 30 de ani ocupă poziția 70 in clasamentul ATP;  este intr-o scadere considerabilă față de anul trecut, când reușise sa ajungă până pe locul 46.
 • A început anul 2020 dezastruos, din 7 meciuri are 7 înfrângeri. Are un singur meci jucat „post-pandemie”, a participat la Cincinnati dar a fost invins din primul meci, de o maniera categorică de Barrere (6-3;6-2).
 • Dupa cum spuneam forma sa a scazut considerabil față de anul trecut când a reușit să câștige primul său titlu ATP, la Delray Beach.
 • Mai mult de atât nu are nici meciuri „în picioare” și nici o condiție fizică pentru a face față unui meci dintr-un turneu de Mare Slam.
Concluzie:
 • Dacă s-ar fi jucat acest meci anul trecut, Albot ar fi fost favorit cu siguranță. În condițiile actuale având în vedere forma ambilor jucători, merg pe victoria lui Gombos. Este jucatorul mai bine pregătit, cu o o condiție fizică mai bună datorită meciurilor mai multe jucate în ultimele 2 luni de când s-a reluat tenisul.
 • Slovacul a reușit sa îl învingă pe Albot si în 2016 in singura lor confruntare directă, așadar sperăm ca o va face si acum.
Meciul zilei se poate juca la 888 Sport! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 1000 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei