Connect with us

Meciul zilei

02.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Sassuolo vs. Udinese

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
02.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Sassuolo vs. Udinese

Astăzi 02.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Sassuolo și Udinese unde mizăm pe un pariu pe cartonașe oferit de Superbet.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 21.45 si face parte din ultima etapă din Italia-Serie A.
  • Sassuolo cu un cel puțin egal își asigură locul 8 în clasament, în timp ce Udinese cu o victorie poate termina sezonul pe locul 13. Așadar există totuși o miză pentru acest meci, iar întrările dure nu ar trebui sa lipsească.

Info pronostic:

  • Pronosticul oferit pentru acest meci este peste 2.5 cartonașe galbene la la o cotă de 1.62.
    Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie putin cam mica si avem șanse destul de mari sa fie depășită. Acest lucru s-a întâmplat și ieri la meciul zilei dintre Juventus și Roma când am mizat pe același pariu și au fost 5 cartonașe galbene.
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Sassuolo a avut următorele cifrele la capitolul cartonașe galbene: 2 cu Genoa; 4 cu Napoli; 7 cu Milan; 6 cu Cagliari; 8 cu Juventus; 6 cu Lazio; 7 cu Bologna; 7 cu Lecce; 7 cu Fiorentina; 5 cu Verona.
  • De partea cealaltă, în ultimele 10 meciuri jucate de Udinese, am avut parte de urmatoarele cifre la capitolul cartonașe galbene: 5 cu Lecce; 3 cu Cagliari; 4 cu Juventus; 5 cu Napoli; 5 Lazio; 5 cu Sampdoria; 0 cu Spal; 5 cu Genoa; 5 cu Roma; 4 cu Atalanta.
    Vedem astfel ca din cele 20 meciuri prezentate, 18 dintre ele s-au terminat cu cel puțin 3 cartonașe galbene.
  • Mai mult de atât, în 12 din ultimele 13 meciuri directe dintre cele două echipe au fost acordate cel puțin 3 cartonașe galbene.
Meciul zilei se poate juca la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei