Connect with us

Meciul zilei

03.07.2021 – Meciul zilei la pariuri – Auger Aliassime vs. Kyrgios

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

03.07.2021 – Meciul zilei la pariuri – Auger Aliassime vs. Kyrgios

Astăzi 03.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Auger Aliassime si Kyrgios; Meciul se va desfășura începând cu ora 16:30 și face parte din turul 3 de la Wimbledon.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Sub 61.5 ași in meci”. Avem o cotă de 1.85 la Betfair pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie mult prea mare în comparație cu potențialul lor de a servi atâția ași.

Cei doi tenismeni au un serviciu foarte bun și cu statistici peste medie la capitolul ași, însă consider ca Betfair a setat o linie destul de greu de atins chiar si în 5 seturi.
De exemplu în primele 2 tururi de la Wimbledon am avut parte de următorele cifre la capitolul ași; în 5 seturi jucate de Kyrgios cu Humbert s-au trimis 36 de ași, apoi în 3 seturi cu Mager au fost 46.
De partea cealaltă, în 3 seturi jucate de Auger Aliassime cu Monteiro s-au trimis 14 ași, iar în 4 seturi cu Ymer au fost 19.
Aceștia s-au mai întâlnit o singură dată, în 2019, tot pe iarbă, la turneul de la Londra. Atunci canadianul a câștigat cu scorul de 2-1 și s-au totalizat 36 de ași.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betfair! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis Wimbledon: Auger Aliassime vs. Kyrgios

Te-ai hotarat pe cine pariezi azi? Inscrie-te la oferta si profita de cotele marite!

Cote marite Ucraina vs Anglia. Urmeaza pasii de mai jos:

  1. Deschide un cont nou la agentia de pariuri online 888 Sport. CLICK AICI!
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON.
  3. Plaseaza un pariu simplu, inainte de inceperea meciului, pe victoria favoritei tale, la cota reala, pe piata “Timp Regulamentar”, cu maxim 25 RON.
  4. Daca pariul este castigator, primesti 1675/175RON: bani reali conform cotei reale si mizei alese + diferenta sub forma de Pariu Gratuit.

CITESTE SI

More in Meciul zilei