Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

03.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Craiova vs. CFR Cluj

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
03.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Craiova vs. CFR Cluj

Astăzi 03.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Craiova unde mizăm pe un pariu pe ofsaiduri oferit de Superbet.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 si face parte din ultima etapă a Ligii 1 din România. Meciul este unul decisiv pentru în vederea stabilirii câștigătoarei titlului de campioană. Așadar cine câștigă în acest meci este desemnată campioană, iar în caz de egalitate, Craiova mai o șansă cu Astra, pe care trebuie sa o învingă.
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este sub 4.5 ofsaiduri la o cotă de 1.50 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie putin cam mare si avem șanse destul de mari sa nu fie depășită.
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Craiova a avut următorele cifrele la capitolul ofsaiduri: 1 cu Botoșani; 3 cu FCSB; 4 cu Gaz Metan; 3 cu CFR Cluj; 3 cu Botoșani; 2 cu Astra; 2 cu FCSB; 0 cu Iasi; 3 cu Gaz Metan; 2 cu CFR Cluj;
  • De partea cealaltă, în ultimele 10 meciuri jucate de CFR Cluj, am avut parte de urmatoarele cifre la capitolul ofsaiduri: 4 cu FCSB; 4 cu Botosani; 0 cu Gaz Metan; 3 cu Astra; 3 cu Craiova; 2 cu Botoșani 3 cu FCSB; 3 cu Gaz Metan; 3 cu Astra; 2 cu Sevilla.
  • Vedem astfel ca toate cele 20 de meciuri prezentate s-au terminat cu maxim 4 ofsaiduri.
  • Mai mult de atât, nici în ultimele 4 meciuri directe nu au fost mai mult de 4 ofsaiduri, astfel ca avem mari șanse ca și in acest meci istoria sa se repete.
Meciul zilei se poate juca la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei