Connect with us

Meciul zilei

03.08.2021 – Meciul Zilei la pariuri – PSV vs. Midtjylland

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

03.08.2021 – Meciul Zilei la pariuri – PSV vs. Midtjylland

Astăzi 03.08.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre PSV și Midtjylland. Meciul se va desfășura începând cu ora 21.00 și face parte din calificările pentru Uefa Champions League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Midtjylland peste 2.5 cornere”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.53 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece danezii au o echipa cu jucători înalți și cauta de fiecare dată să scoata faze fixe pentru a creea pericol la poarta adversarilor.
În cele 5 meciuri oficiale jucate în noul sezon, Midtjylland a avut următorele cifre la capitolul cornere: 8 cu Odense; 2 respectiv 7 cu Celtic; 6 cu Aalborg; 9 cu Viborg.
De partea cealaltă, PSV nu s-a sfiit sa trimită mingea in corner in dubla cu Galatasaray, oferindu-le turcilor 4 cornere, atât în tur, cat si in retur.
Consider astfel că danezii vor forța sa scoată cat mai multe faze fixe, astfel ca 3 cornere în dreptul lor nu ar trebui sa fie o misiune greu de atins.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri Liga Campionilor: PSV vs. Midtjylland

Te-ai hotarat pe cine pariezi? Nu rata ocazia si profita de cotele marite!

Cote marite CFR Cluj vs Young Boys. Vezi mai jos ce ai de facut:

  1. Acceseaza acest link promotional si deschide cont la agentia de pariuri 888 Sport.
  2. Fa o depunere de minim 50 RON si pariaza maxim 25 RON pe favorita ta.
  3. Trebuie sa plasezi un pariu simplu, pre-meci, la cota reala, pe piata “Timp Regulamentar”.
  4. Daca pariul este castigator, ti se vor acorda 425/325 RON. Vei primi bani reali in functie de cota reala si miza aleasa + diferenta sub forma de Pariu Gratuit.

Crezi ca vom avea parte de goluri la ambele porti? Atunci pariaza la cota 50!

Promotie CFR Cluj vs Young Boys. Urmeaza pasii de mai jos:

  1. Deschide un cont nou la agentia de pariuri Betfair. CLICK PE ACEST LINK!
  2. Foloseste codul ZFBNUP pentru a te inregistra la promotie.
  3. Pariaza astfel: plaseaza un pariu simplu, pre-meci, pe piata “AMBELE ECHIPE INSCRIU”, pe Sportsbook, la cota reala, cu o miza de 5 RON.
  4. Daca pariul tau este castigator, in contul tau se vor aloca 250 RON: bani reali in functie de cota reala + diferenta sub forma de bonus.

CITESTE SI

More in Meciul zilei