Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

03.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Newcastle vs. Burnely

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
03.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Newcastle vs. Burnely

Astăzi 03.10.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Newcastle si Burnely unde vom miza pe un pariu combinat oferit de Betano.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 4-a din Anglia-Premier League.
  • Newcastle este pe 10 în clasament dupa 3 meciuri acumulând 4 puncte si un golaveraj de 3 goluri marcate si 4 goluri primite. În acest start de sezon are 3 victorii, 2 egaluri si o singură înfrângere. Vine cu moralul ridicat la acest meci dupa ce  reușit o calificare în sferturile EFL Cup.
  • Burnely a început mai slab acest sezon; în campionat are 3 înfrângeri din tot atâtea meciuri și un golaveraj de 2 goluri marcate si 5 goluri primite. A fost eliminata si din EFL Cup de Man. City care a învins-o cu scorul de 3-0, iar jocul celor de la Burnley nu se prezintă deloc bine.
  • Pentru acest meci Newcastle este ușor favorită atribuindui-se o cotă de 2.50 la victorie conform casei de pariuri Unibet.

Info Pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci se poate juca doar la Betano activând funcția „BET COMBO”. Am ales sa mizez pe următorul pariu: „1X & peste 7.5 cornere” la o cotă de 1.62.
  • Am ales acest pronostic deoarece Newcastle are un start de sezon mai bun; este echipa mai constantă și cu un lot mai valoros. Mizez si pe un meci cu minim 8 cornere; stim cu toții ca echipele din Anglia ne oferă o medie ridicată la acest capitol.
  • De exemplu în ultimele 5 meciuri directe din 2018 si până în prezent, Newcastle a pierdut o singură dată cu Burnley.
  • La capitolul cornere, in toate cele 6 meciuri disputate de Newcastle în acest nou sezon am avut parte de minim 8 cornere.
  • De partea cealaltă, în 4 din cele 5 meciuri disputate de Burnley în acest nou sezon am avut parte de minim 8 cornere.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

CLICK AICI pentru a vedea statistica pariurilor pe anul 2020 unde în fiecare lună am ieșit pe profit! 

More in Fotbal