Connect with us

Meciul zilei

04.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Tottenham vs. Chelsea

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
04.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Tottenham vs. Chelsea

Astăzi 04.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Tottenham si Chelsea unde mizăm pe un pariu pe faulturi oferit de Unibet.

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 22-a din Anglia – Premier League.

Info Tottenham: 
  • Tottenham ocupă locul 6 în clasament, dupa 20 de meciuri are 33 de puncte și un golaveraj de 34 de goluri marcate și 21 de goluri primite; vine după 2 înfrângeri consecutive, cu Liverpool (1-3) și cu Brighton (1-0) astfel ca a pierdut contactul cu primele locuri; este deja la 14 puncte de liderul Man. City, dar obiectivul celor de la Tottenham este clasarea în top 4.
  • Oamenii cheie ai echipei sunt Kane care are 12 reușite și 11 pase de gol și Son Heung-Min tot cu 12 reușite și 6 pase de gol. Din pacate pentru echipă, Kane nu va putea evolua în acest meci fiind accidentat. Alte absențe importante sunt Dele Alli, Lo Celso și Reguilon.

Alăturat-te Grupului Telegram pentru a fi la curent cu toate ponturile oferite – Click aici! 

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Info Chelsea: 
  • Chelsea vine după o victorie cu Burnley scor 2-0, primul meci al lui Tuchel, după plecarea lui Lampard. Așadar încrederea celor de la Chelsea pare destul de ridicată acum, după ce în ultima vreme a avut destul de multe meciuri în care a fost foarte inconstantă.
  • Chelsea este pe 7 în clasament tot cu 33 de puncte la egalitate cu Tottenham și cu un golaveraj de 35 goluri marcate și 23 de goluri primit.
  • Omul cheie al echipei este atacantul Abraham care are doar 6 goluri si o pasa de gol, asta în contrast cu atacanții celor de la Tottenham. În tabara lui Tuchel nu sunt probleme de lot astfel ca acesta poate alinia cea mai bună formație disponibila.
Info pronostic: 
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este “Chelsea peste 8.5 faulturi” la o cotă de 1.55 oferită de Unibet. Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci destul de dur, fiindcă ambitiile sunt mari pentru a urca cat mai sus în clasament.
  • Statistic vorbind, în ultimele 10 meciuri disputate în campionat, Chelsea a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 7 cu Burnley; 14 cu Wolves; 16 cu Leicester; 10 cu Fulham; 11 cu Man. City; 16 cu Aston Villa; 10 cu Arsenal; 11 cu West Ham; 12 cu Wolves; 11 cu Everton.
  • Vedem astfel că în 9 din ultimele 10 meciuri de campionat, Chelsea a facut minin 9 faulturi.
  • Și în ultimele 4 meciuri directe Chelsea a depășit această linie și sa sperăm că o va face si acum.
Cea mai bună cotă pentru Meciul Zilei o găsim la Unibet. Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei