Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

04.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Bublik vs. Shapovalov

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

04.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Bublik vs. Shapovalov

Astăzi 04.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Bublik și Shapovalov; Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din al 2-lea tur al turneului ATP pe zgură de la Madrid.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Peste 8.5 ași in meci”. Avem o cotă de 1.60 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică având în vedere că avem o confruntare intre 2 tenismeni înalți, ce posedă un serviciu puternic și care au o medie ridicată la capitolul ași.

Statistic vorbind în sezonul pe zgură din acest an, Bublik a avut următorele cifre la capitolul ași: 8 cu Fucsovics; 6 cu Martinez; 6 cu De Minaur; 16 cu Davidovich Fokina și 6 cu Chardy.

De partea cealaltă, în 4 meciuri pe zgură jucate in acest an, Shapovalov a avut următorele cifre la capitolul ași: 7 cu Lajovic; 3 cu Moutet; 0 cu Auger Aliassime; 9 cu Chardy.

Vedem astfel cifre ridicate pentru ambii jucători, comparativ cu linia oferită de Betano și cred ca sunt șanse reale de a fi depășită.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis: Bublik vs. Shapovalov

Manchester City si PSG se vor intalni marti seara, de la ora 22:00, pe “Etihad Stadium”, pentru a disputa mansa a doua din semifinalele Champions League. Partida se anunta a fi extrem de interesanta, insa casele de pariuri o fac si mai atractiva, tinand cont de faptul ca vin cu promotii in intampinarea pariorilor. Cele doua protagoniste primesc cote marite la agentia de pariuri 888, in urma carora poti castiga 225 sau 725 RON. Mai jos ai toate detaliile de care ai nevoie. Accesează link-ul de mai jos pentru mai multe detalii!

Cote marite Manchester City vs PSG: poti castiga 225/725 RON!

CITESTE SI

More in Meciul zilei