Connect with us

Meciul zilei

04.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Tsitsipas vs. Isner

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

04.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Tsitsipas vs. Isner

Astăzi 04.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Tsitsipas si Isner; Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din turul al 3-lea de la Roland Garros.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Isner peste 15.5 ași”. Avem o cotă de 1.87 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă având în vedere statisticile meciurilor sale.

Isner este unul din cei mai buni tenismeni la acest capitol din tenisul masculin al tuturor timpurilor. Cu o înălțime de 2.08 metri, acesta poate trimite destul de ușor o mulțime de ași după cum putem vedea și în cifrele de mai jos.

De exemplu, în ultimele 8 meciuri disputate, americanul a avut următorele statistici la capitolul ași: 23 cu Krajinovic; 22 cu Querrey; 18 cu Thiem; 29 cu Rublev; 32 cu Bautista; 28 cu Kecmanovic; 23 din nou cu Bautista; 16 cu Auger Aliassime; Vedem astfel că în toate dintre acestea a reușit să depășească linia propusă de Betano și sperăm ca acest lucru să se întâmple și în acest meci contra lui Tsitsipas.

Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis Roland Garros

Gnttips.ro a pregătit pentru tine și alte ponturi pariuri de unde să te poți inspira în alcătuirea unui bilet. Click aici pentru a vedea și alte recomandări! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei