Connect with us

Meciul zilei

05.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Wurzburger vs. Heidenheim

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
05.03.2021 – Meciul zilei la pariuri – Wurzburger vs. Heidenheim

Astăzi 05.03.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Wurburger și Heidenheim; mizăm pe un pariu combinat oferit de Betano. Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 24-a din Germania – Bundesliga 2.

⚽️ Informații Wurzburger:

Wurzburger ocupa ultimul loc în clasament cu 15 puncte după 23 de etape. Are 4 victorii, 3 egaluri și 16 înfrângeri și un golaveraj negativ de 25 de goluri marcate si 49 de goluri primite.

De regulă atunci cand joacă se marchează destul de mult, astfel ca media acestora este de 3.2 goluri/meci. Mai mult de atât, 19 din cele 23 meciuri jucate în campionat de Wurzburger s-au terminat cu minim 2 goluri.

Ponturi pariuri fotbal: Wurzburger vs. Heidenheim

⚽️ Informații Heidenheim: 

Heidenheim stă mult mai bine în clasament, ocupă locul 6 cu 36 de puncte dupa 23 de meciuri. Are 10 victorii, 6 egaluri si 7 înfrângeri și un golaveraj pozitiv de 35 de goluri marcate și 31 de goluri primite.

Se află într-o forma bună, este neînvinsă de 4 etape, timp în care a obținut 3 victorii și 1 egal. Aceste rezultate pozitive au adus-o aproape primele 3 locuri care i-ar aduce promovarea în prima ligă. Sunt doar 9 puncte distanță intre Heidenheim si primul loc, astfel că echipă are motive sa spere la promovare, dar pentru asta are nevoie de un rezultat pozitiv cu ultima clasată.

La capitolul goluri are o medie de 2.9 goluri/meci, iar 20 din cele 23 de meciuri jucate în campionat s-au terminat cu minim 2 goluri.

⚽️ Informații pronostic:

Pentru acest meci, Heidenheim este favorită sa câștige, atribuindui-se o cotă de 2.10 la victorie conform casei de pariuri Betano. Pronosticul oferit de mine este ” X2 & peste 1.5 goluri” la o cotă bună de 1.72.

Am ales acest pronostic deoarece ma aștept la o partida deschisă, cu multe goluri în care oaspeții să își continue forma bună și sa nu piardă contra ultimei clasate. În tur Heidenheim a câștigat cu scorul de 4-1, încă un motiv în plus sa sperăm ca vom avea un pronostic câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei