Connect with us

Meciul zilei

05.07.2020 – Meciul zilei la pariuri – Liverpool vs. Aston Villa

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
05.07.2020 – Meciul zilei la pariuri – Liverpool vs. Aston Villa

Astăzi 05.07.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Liverpool si Aston Villa unde mizăm pe un pariu de șuturi oferit de Unibet.

  • Liverpool este deja campioană în Premier League, consider astfel că jucătorii lui Klopp nu ar avea de ce sa forțeze atacurile în acest meci.
  • Aston Villa se luptă pentru salvarea de la retrogradare, este pe locul 18 cu 27 de puncte, la 1 puncte distanță de Watford.
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Liverpool sub 17.5 șuturi (pe poartă, pe lângă poartă si în blocaj).
  • Am ales acest pronostic deoarece, după cum am spus mai sus, Liverpool nu cred ca va forța atacul atat de mult în acest final de campionat.
  • Pe altă parte, cred ca Aston Villa se va organiza destul de bine in apărare, astfel încât sa scoată un rezultat pozitiv in acest meci, în vederea salvării de la retrogradare.
  • Și din punct de vedere statistic acest pronostic ne oferă incredere; în ultimele 10 meciuri jucate în campionat, Liverpool a avut următorele cifrele la capitolul șuturi: 11 cu Man. City; 21 cu Crystal Palace; 10 cu Everton; 14 cu Bournemounth; 7 cu Watford; 25 cu West Ham; 17 cu Norwich; 16 cu Southampton; 13 din nou cu West Ham si 13 cu Wolves.
Meciul zilei se poate paria la Unibet! Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 300 RON la prima depunere! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei