Connect with us

Meciul zilei

05.07.2021 – Meciul zilei la pariuri – Swiatek vs. Jabeur

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

05.07.2021 – Meciul zilei la pariuri – Swiatek vs. Jabeur

Astăzi 05.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Swiatek si Jabeur; Meciul se va desfășura începând cu ora 13:00 și face parte din optimile de finala de la Wimbledon.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Swiatek peste 1.5 ași”. Avem o cotă de 1.50 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă în comparație cu potențialul polonezei la serviciu.
Swiatek are un serviciu foarte bun și cu statistici peste media din tenisul feminin la capitolul ași.
De exemplu în cele 5 meciuri disputate de Iga in acest sezin pe iarbă, am avut parte de următorele cifre la capitolul ași: 2 cu Begu; 4 cu Zvonareva; 4 cu Hsieh; 2 cu Kasatkina; 6 cu Watson.
Vedem astfel, că în toate cele 5 meciuri a servit de fiecare dată minim 2 ași. In 2019 cele două s-au întâlnit pe suprafața dura la Washington. Jabeur s-a impus cu scorul de 2-1, iar Swiatek a reușit si atunci sa servească 2 ași. Ma astept ca si acum sa avem un meci strâns, iar poloneza sa depășească linia propusă de Betano.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis Wimbledon: Swiatek vs. Jabeur

Click aici pentru a vedea mai multe ponturi pariuri oferite de site-ul GntTips! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei