Connect with us

Meciul zilei

05.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Inter vs. Getafe

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
05.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Inter vs. Getafe

Astăzi 05.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Inter si Getafe, unde mizam pe un pariu pe șuturi pe poartă oferit de Betano.

  • Confruntarea dintre cele două echipe se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din optimile de finala Europa League.
  • Un lucru important de menținut este faptul ca meciul nu s-a jucat nici în tur, astfel ca acum se va disputa doar o singură manșă eliminatorie. Meciul se joacă pe un teren neutru în Germania pe Veltins Arena, terenul celor de la Schalke.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Getafe sub 4.5 șuturi pe poartă la o cotă 1.75 oferită de Betano.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie putin cam mare si avem șanse destul de mari sa nu fie depășită.
    Spun acest lucru fiindcă Getafe este o echipă cu o medie destul de mică la capitolul șuturi pe poartă.
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Getafe a avut următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 4 cu Levante; 6 cu Atl. Madrid; 4 cu Alaves; 2 cu Villareal; 1 cu Osasuna; 3 cu Real Madrid; 4 cu Socidad; 1 cu Valladolid; 2 cu Eibar; 4 cu Espanyol.
  • Mai mult de atât, în acest sezon de Europa League, Getafe a avut următoarele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 2 respectiv 6 cu Krasnodar; 2 respectiv 3 cu Basel; 2 respectiv 5 cu Trabzonspor; 1 respectiv 4 cu Ajax;
    Vedem astfel că în cele 15 din cele 18 meciuri prezentate, Getafe nu a avut mai mult de 4 șuturi pe poartă. Prin aceste statistici vedem faptul ca Getafe este o echipă ce practică un joc mai mult defensiv, închis si de uzură, meciurile lor terminându-se deseori fără multe ocazii de poartă sau goluri.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

More in Meciul zilei