Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

05.08.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Gent vs. RFS

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

05.08.2021 – Meciul Zilei la pariuri – Gent vs. RFS

Astăzi 05.08.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Gent și RFS. Meciul se va desfășura începând cu ora 21.30 și face parte din calificările pentru Uefa Conference League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Peste 2.5 goluri”. Pentru acest pronostic avem o cotă de 1.52 ce se poate paria în cadrul casei de pariuri Betano.
Am ales acest pronostic deoarece ambele echipe practica un fotbal ofensiv, nu se inchid în apărare și de foarte multe ori ne oferă meciuri cu multe goluri.
De exemplu, în 3 din cele 4 meciuri oficiale disputate de Gent de la reluarea sezonul s-a marcat cel puțin 3 goluri.
De partea cealaltă, RFS este în plin campionat în Letonia, iar în 12 din cele 17 meciuri jucate în campionat am avut parte de minim 3 goluri.
În Conference League a reușit sa treacă de 2 tururi până acum jucate cu Klaksvik si Academia Pușkaș; in 3 din cele 4 meciuri s-au marcat minin 3 goluri.
Gent este favorită la victorie în acest meci, însă in acest început de sezon a jucat destul de modest; astfel RFS poate să o taxeze și sa ii marcheze belgienilor, de aceea ma astept la un meci spectaculos cu multe reușite în ambele porți.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri Conference League: Gent vs. RFS

CITESTE SI

More in Meciul zilei