Connect with us

Meciul zilei

06.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Barty vs. Badosa

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

06.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Barty vs. Badosa

Astăzi 06.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Barty și Badosa; Meciul se va desfășura începând cu ora 14:00 și face parte din semifinalele turneului WTA de la Madrid.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Barty peste 67.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Avem o cotă de 1.87 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Pronosticul se poate gasi la categoria Pariuri pe servă.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică, având în vedere că Barty are unul din cele mai bune procente la puncte castigate pe primul serviciu din circuitul WTA.

Numărul 1 mondial traversează o formă excelentă, cu 3 turnee câștigate anul acesta Melbourne, Miami și la Stuttgart chiar săptămâna trecută.

Mai mult de atat, Barty are și o revanșa de luat, în ultimele 17 meciuri jucate, singura înfrângere a fost contra adevsarei de azi, în cadrul turneului de la Charleston.

Statistic vorbind, în cele 12 meciuri pe zgură de anul acesta, Barty a avut următorele cifre la capitolul puncte câștigate pe primul serviciu: 63% cu Kvitova; 80% cu Swiatek; 68% cu Zidansek; 93% cu Rogers; 72% cu Sabalenka; 79% cu Svitolina; 79% cu Pliskova; 100% cu Siegemud; 59% cu Badosa; 82% cu Rogers; 90% cu Doi.

Vedem astfel, că în 9 din cele 12 meciuri, australianca a reușit sa depășească linia propusă de Betano astăzi. Sperăm ca si acum sa se întâmple acest lucru și noi sa bifăm un nou pariu câștigător.

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis: Barty vs. Badosa (WTA Madrid)

Vezi si ponturile meciurilor din semifinale Europa League ⬇️

Ponturi pariuri Europa League

CITESTE SI

More in Meciul zilei