Connect with us

Meciul zilei

06.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Leverkusen vs. Rangers

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
06.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Leverkusen vs. Rangers

Astăzi 06.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Leverkusen si Rangers, unde mizam pe un pariu pe ofsaiduri oferit de Betano.

  • Confruntarea dintre cele două echipe se va desfășura începând cu ora 19:55 si face parte din optimile de finala Europa League.
  • În meciul tur, Leverkusen a reușit să câștige pe terenul scoțienilor cu scorul de 3-1, și nu ar trebui sa aibe emoții în privința calificării.
Click aici pentru a vedea si alte ponturi pariuri din Uefa Europa League si Uefa Champions League! 

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este peste 1.5 ofsaiduri la o cotă de 1.65 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie putin cam mică și avem șanse destul de mari sa fie depășită.
    Spun acest lucru fiindcă Leverkusen este o echipă cu o medie destul de ridicată la capitolul ofsaduri. Vom vedea acest lucru în statisticile prezentate mai jos!
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Leverkusen a avut următorele cifre la capitolul ofsaiduri: 7 cu Bayern; 3 cu Mainz; 3 cu Hertha; 3 cu Koln; 3 cu Schalke; 3 cu Saarbrucken; 4 cu Bayern; 1 cu Freiburg; 3 cu Wolfsburg; 3 cu Monchengladbach.
  • Mai mult de atât, în acest sezon de Europa League, Leverkusen a avut următoarele cifre la capitolul ofsaiduri: 2 respectiv 3 cu Lok. Moscova; 3 respectiv 2 cu Juventus; 0 în ambele meciuri cu Atl. Madrid; 2 respectiv 3 cu Porto si 0 cu Rangers în meciul tur.
  • Vedem astfel că în cele 14 din cele 18 meciuri prezentate, Leverkusen a avut cel puțin 2 ofsaiduri.
Meciul zilei se poate juca la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei