Connect with us

Meciul zilei

06.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Swiatek vs. Trevisan

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
06.10.2020 – Meciul zilei la pariuri – Swiatek vs. Trevisan

Astăzi 06.10.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Swiatek si Trevisan, meci de tenis din sferturile de finală de la Roland Garros.

Info Swiatek:
 • La doar 19 ani tenismena din Polonia trece prin cea mai bună perioadă a carierei; a reușit aici la Roland Garros să treacă deja de 4 jucătoare importante fără să piardă set. Printre ele se numără si Simona Halep, care a pierdut surprinzător în turul precedent cu 6-1 6-2.
 • De altfel, Swiatek a început anul 2020 în forță reușind să ajungă în optimi la Australian Open; acum reușește să își bată acea performanță și sa dovedească ca va fi o tenismena de temut în circuitul WTA.
 • Momentan ocupă locul 53 WTA, dar după acest turneu va mai urca in clasament;  daca va rămâne la acelasi nivel și în urmatorul an, va ajunge cu siguranță în top 15.

Info Trevisan:
 • De partea cealaltă, italianca în vârstă de 26 de ani vine cu un plus de experiență la acest meci. Totuși performantele la nivel înalt până în acest moment nu au existat; acesta este cel mai bun turneu din carieră pentru italianca care ocupă momentan poziția 159 WTA.
 • Aici la Roland Garros a venit din calificări reușind victorii la Vickery, Muhammad, Sharma.
 • Pe tabloul principal a pornit de fiecare dată ca outsider, iar acest lucru i-a priit italiencei învingând pe rând pe Giorgi, Gauff, Sakari și Bertens.
Întâlniri directe:
 • Cele două jucătoare s-au întâlnit o singură dată în carieră până acum, anul trecut pe iarbă la Birmingham. Poloneza a reușit sa câștige în minimum de seturi, scor 6-3 6-4.
Concluzii:
 • Cota pentru o victorie a Igai Swiatek este de 1.17, cotă care raportat la ce turneu a facut poloneza până acum pare rezonabilă.
 • Totuși sa nu uitam însă ca la un astfel turneu de Mare Slam e greu sa poti ține un nivel atât de ridicat până la final. La 19 ani e destul de greu sa îți stăpânești emoțiile pe toată durata unui meci; cred că poloneza va avea perioade în care jocul nu o să îi iasă exact cum își dorește iar Trevisan poate profita de acest lucru;
 • In concluzie, nu cred ca Swiatek va mai reuși să câștige încă un meci intr-o manieră atât de categorică cum a facut-o până acum. După ce a eliminat-o Halep, care era favorită sa câștige acest turneu, presiunea va fi mult mai mare pe ea și cred ca acest lucru se va resimți și in jocul ei.
 • Consider ca cel mai rezonabil pronostic pentru acest meci este peste 17.5 game-uri la o cotă de 1.50. Ne-ar fi de ajuns de exemplu un 6-3, 6-3 sau un 6-4, 6-2 să bifăm un nou pronostic câștigător.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei