Connect with us

Meciul zilei

07.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Bublik vs. Ruud

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

07.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Bublik vs. Ruud

Astăzi 07.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Bublik și Ruud; Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din sferturile turneului ATP de la Madrid.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Bublik peste 4.5 duble greșeli”. Avem o cotă de 1.55 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mică, având în vedere că Bublik forțează deseori al 2-lea serviciu și are o medie ridicată la duble greșeli.

Având în vedere că adversarul său de astăzi, Casper Ruud este foarte abil la retur, mă aștept ca Bublik să forteze deseori așii, dar totodată sa comită și multe duble.

De exemplu, în cele 7 meciuri disputate pe zgură în acest an, reprezentantul Kazahstanului a avut următorele cifre la capitolul duble greșeli: 9 cu Karatsev; 7 cu Shapovalov; 2 cu Fucsovics; 6 cu Martinez; 7 cu De Minaur; 2 cu Davidovich Fokina; 7 cu Chardy.

Vedem astfel că în 5 din cele 7 meciuri, Bublik a trecut de linia de 4.5 duble greșeli. In singurul meci direct dintre cei doi, disputat în urmă cu 2 ani, Bublik a comis 10 duble greșeli. Ma astept ca acest lucru să se întâmple și în acest meci, iar noi sa bifăm un nou pariu câștigător!

Meciul Zilei se poate paria la Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri tenis: Bublik vs. Ruud

Vezi si alte ponturi pariuri de azi aici! ⬇️

Ponturi pariuri

CITESTE SI

More in Meciul zilei