Connect with us

Meciul zilei

07.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Djokovic vs. Musetti

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

07.06.2021 – Meciul zilei la pariuri – Djokovic vs. Musetti

Astăzi 07.06.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Djokovic si Musetti; Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 și face parte din optimile de finala de la Roland Garros.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Musetti sub 2.5 break-uri”. Avem o cotă de 1.60 la Superbet pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă având în vedere statisticile meciurilor jucate de sârb în ultima perioadă.

Djokovic traversează o perioadă bună și și-a îmbunătățit în ultimii ani propriul serviciu, pe care și-l pierde destul de rar.

De exemplu la Roland Garros, sârbul si-a pierdut o singură dată serviciul în cele 3 meciuri disputate. Acest lucru s-a întâmplat contra lui Cuevas și nu cred ca Musetti îi poate pune probleme lui Novak la acest capitol. Deși italianul este foarte talentat, are totuși doar 19 ani, iar miza meciului cu siguranță îl va copleși.

Meciul zilei la pariuri se poate paria la Superbet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

Pe site-ul GntTips găsești cele mai noi știri legate de Euro 2020 – Ponturi – Avancronici – Informații gratuite – Click aici pentru a accesa secțiunea Euro 2020! 

Ponturi pariuri tenis – Djokovic vs. Musetti

CITESTE SI

More in Meciul zilei