Connect with us

Meciul zilei

07.07.2021 – Meciul zilei la pariuri – Djokovic vs. Fucsovics

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

07.07.2021 – Meciul zilei la pariuri – Djokovic vs. Fucsovics

Astăzi 07.07.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de tenis dintre Djokovic si Fucsovics; Meciul se va desfășura începând cu ora 15:30 și face parte din sferturile de finala de la Wimbledon.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Fucsovics peste 61.5% puncte castigate cu primul serviciu”. Avem o cotă de 1.87 la Betano pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie accesibilă în comparație cu potențialul maghiarului la primul serviciu.
Fucsovics are un serviciu foarte bun și cu statistici peste media din tenisul masculin, mai ales cu prima minge. Trimite puternic si bine plasat, scoțându-și astfel adversarii din joc si pasandu-i rapid cu mingea a 2-a sau a 3-a. Astfel va trebui să faca si în acest meci cu Djokovic, fiindcă dacă va sta la schimburi prelungite de mingi, maghiarul nu va avea nici o șansă să-și creeze vreun avantaj.

Statistic vorbind, în cele 4 meciuri disputate la Wimbledon, Marton a avut parte de următorele procentaje la capitolul puncte castigate cu primul serviciu: 76% cu Sinner; 77% cu Vesely; 73% cu Schwartzman; 88% cu Rublev.
De partea cealaltă, adversarii lui Djokovic de până acum la Wimbledon au reușit ca puncte câștigate pe primul serviciu următorele procentaje: Draper 70%; Anderson 67%; Kudla 67%; Garin 56%.
Având în vedere cele prezentate, consider că și Fucsovics are șanse destul de mari sa depășească linia propusă astazi de Betano.

Meciul Zilei la pariuri se poate juca Betano! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

⬇️ Recomandare secundară ⬇️

Ponturi pariuri tenis Wimbledon: Djokovic vs. Fucsovics

Anticipezi spectacol in Anglia vs Danemarca? Atunci profita de cota marita!

Promotie Anglia vs Danemarca. Urmeaza pasii de mai jos:

  1. Acceseaza acest link si inregistreaza-te cu un cont nou la agentia de pariuri Betfair.
  2. Inscrie-te la oferta folosind codul promotional ZFBNUI.
  3. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci, pe piata “AMBELE ECHIPE INSCRIU”, pe Sportsbook, la cota reala, cu 5 RON.
  4. Daca pariul este castigator, in contul tau se vor aloca 350 RON: bani reali conform cotei reale + diferenta sub forma de bonus.

CITESTE SI

More in Meciul zilei