Connect with us

Meciul zilei

07.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Man. City vs. Real Madrid

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
07.08.2020 – Meciul zilei la pariuri – Man.City vs. Real Madrid

Astăzi 07.08.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Man. City si Real Madrid unde mizam pe un pariu pe șuturi oferit de 888 Sport.

  • Confruntarea dintre cele două echipe se va desfășura începând cu ora 22:00 si face parte din optimile de finala Uefa Champions League.
  • În meciul tur, Man. City a reușit să câștige pe terenul spaniolilor cu scorul de 2-1, iar acum pare favorită certă în privința calificării. Totuși în ciuda cotelor la pariuri, cred ca Real Madrid poate avea un cuvânt de spus în acest sens și poate întoarce soarta calificării.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este Real Madrid sub 11.5 șuturi (pe poartă, pe lângă poartă sau în blocaj) la o cotă de 1.72 oferită de 888 Sport.
  • Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie puțin cam mare și avem șanse destul de mari sa nu fie depășită. Spun acest lucru fiindcă pe deoparte Real Madrid nu are o medie foarte ridicată la acest capitol, iar pe de alta parte mizez pe faptul ca împotriva celor de la Man. City este foarte greu sa ai ocazii de gol. Acest lucru il vom vedea în statisticile prezentate mai jos!
  • De exemplu, în ultimele 10 meciuri oficiale jucate, Real Madrid a avut următorele cifre la capitolul șuturi: 7 cu Leganes; 12 cu Villareal; 11 cu Granada; 18 cu Alaves; 10 cu Bilbao; 8 cu Getafe; 14 cu Espanyol; 14 cu Mallorca; 10 cu Sociedad; 19 cu Valencia.
  • Vedem astfel ca în 5 din ultimele 10 meciuri, Real Madrid nu a avut mai mult de 11 șuturi. Asta în condițiile în care echipele împotriva cărora a evoluat Real Madrid au fost mult mai slabe în comparație cu Man. City.
  • De partea cealaltă, în ultimele 10 meciuri echipele care au jucat cu Man. City a avut următoarele cifre la capitolul șuturi: 5 Norwich; 2 Watford; 4 Arsenal; 3 Brighton; 6 Newcastle; 8 Southampton; 11 Liverpool; 4 Newcastle; 15 Chelsea.
  • Vedem astfel că în ultimele 10 meciuri, doar Chelsea a avut mai mult de 11 șuturi împotriva celor de la Man. City.
  • Mai mult de atât, nici în meciul tur jucat pe teren propriu, Real Madrid nu a reușit sa treacă de această linie, atunci având doar 9 șuturi.
Meciul zilei se poate juca la 888 Sport! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 1000 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei