Connect with us

Meciul zilei

08.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Barty vs. Kovinic

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
08.02.2021 – Meciul zilei la pariuri – Barty vs. Kovinic

Astăzi 08.02.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan un meci de tenis, confruntarea dintre Barty si Kovinic unde mizăm pe un pariu pe ași oferit de Betfair.

Meciul se va desfășura marți dimineață începând cu ora 10:00 și face parte din primul tur în cadrul Turneului de Mare Slam de la Australian Open.

Ponturi pariuri Australian Open – Barty vs. Kovinic

Info Barty: 
  • Australianca Barty în vârstă de 24 de ani ocupă primul loc în clasamentul WTA, fiind una din cele mai constante jucătoare din ultimii ani.
  • Deja are un turneu câștigat anul acesta, obținut zilele trecute la Melbourne – Yarra Valley Classic. Si-a dominat categoric toate oponentele, iar în finală a învins-o pe Muguruza cu scorul de 2-0 (7-6; 6-4). Barty practica un tenis agresiv, dar extrem de diversificate prin care își surprinde foarte adversarele.
  • În 2020 a câștigat titlul de la Adelaide și  a ajuns în semifinale la Australian Open și semifinale la Doha. 2019 a fost cel mai bun an al acesteia, a câștigat la Roland Garros, Miami, Birmingham și la Turneul Campioanelor.
Info Kovinic: 
  • Kovinic, reprezentanta Muntenegrului în vârstă de 26 de ani seaflă pe locul 78 în clasamentul WTA. Este o tenismena talentată care din 2014 și pană în prezent s-a aflat meru în preajma locului 100 WTA.
  • În 2021 a participat la 2 turnee la Abu Dhabi a fost eliminata direct din primul tur de Muchova, iar Melbourne – Gippsland Trophy a fost eliminata în turul 2 de Ostapenko, dupa un meci foarte modest.
  • În 2020 are sferturi de finală la Istanbul și sferturi de finală la turneul ITF din Dubai.
  • Îi va fi extrem de dificil sa facă vreo surpriza contra australiencei Barty care de altfel este favorită nr. 1 la câștigarea trofeului aici, astfel ca cel mai probabil va pierde în minimum de seturi.
Info pronostic: 
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este “Barty peste 4.5 ași în meci” la o cotă de 1.60 oferită de Betfair. Am ales acest pronostic deoarece Barty are un serviciu puternic dar și foarte bine plasat având o medie ridicată de ași. De exemplu în cele 5 meciuri din 2021, Barty a avut următorele cifre la capitolul ași: 3 cu Halep; 6 cu Ana Bogdan; 8 cu Bouzkova; 10 cu Rogers; 11 cu Muguruza.
  • Singurul dubiu pentru care Barty nu ar reuși sa facă minim 5 ași ar fi să câștige extrem de rapid acest meci, însă linia este destul de bună astfel ca merită sa mizăm 10% din  buget.
Meciul Zilei se poate paria la Betfair! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 500 RON bonus la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei