Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

08.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Leeds vs. Tottenham

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

08.05.2021 – Meciul zilei la pariuri – Leeds vs. Tottenham

Astăzi 08.05.2021 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea de fotbal dintre Leeds și Tottenham; Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 și face parte din etapa a 35-a din Anglia – Premier League.

⚽️ Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Leeds sub 13.5 șuturi” fie ele pe poartă, pe lângă poartă sau în blocaj. Avem o cotă de 1.72 la Unibet pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri.

Am ales acest pronostic deoarece consider că este o linie puțin cam mare, având în vedere că Leeds are cifre scăzute la acest capitol. Mai mult de atât, Leeds nu are de ce să forțeze în aceste ultime meciuri din acest sezon. De partea cealaltă, Tottenham are nevoie de o victorie în acest meci pentru a mai putea spera la un loc de Liga Campionilor. Astfel nu trebuie sa le dea multe șanse de gol adversarilor de astăzi.

Statistic vorbind, în ultimele 11 meciuri, Leeds a avut următorele cifre la capitolul șuturi: 11 cu Brighton; 6 cu Man. United; 2 cu Man. City; 23 cu Sheffield; 13 cu Fulham; 7 cu Chelsea; 17 cu West Ham; 13 cu Aston Villa; 11 cu Southampton; 18 cu Wolves; 9 cu Arsenal.

Vedem astfel că în 8 din ultimele 11 meciuri, Leeds nu a depășit linia de 13.5 șuturi. Având în vedere ca Tottenham este recunoscuta pentru o defensivă destul de bună, sperăm sa nu le ofere adversarilor multe șanse de poartă.

Meciul Zilei se poate paria la Unibet! Click aici pentru a primi bonusul de bun venit – 300 RON bonus la prima depunere!

Ponturi pariuri fotbal: Leeds vs. Tottenham

Avem pronosticuri si avancronici pentru cele mai importante ligi din Europa si nu numai: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Liga 1 si multe altele. Daca acesezi rubricile respective poti vedea ponturile la pariuri pentru fiecare campionat in parte. Click mai jos!

Ponturi pariuri

CITESTE SI

More in Meciul zilei